Knight Online Rogue Özellikleri

Paylaş
 

Online oyunların hem en popülerinden hem de en eskilerinden birisi olarak karşımıza çıkan Knight, aynı zamanda farklı karakterleri sayesinde çok değişik opsiyonlar sunuyor. Rogue olarak bilinen karakterin nasıl özelliklerinin olduğunu öğrenmek için yazımıza bakabilirsiniz. Böylelikle kocuce üzerinden oyuna giriş sonrasında şansınızı deneyebilirsiniz.

Bir Diğer Adı Okçu

Rogue, en sevilen Knight karakterleri arasında dikkat çekmekte. Bunun tanımına baktığımız zaman genellikle okçu ya da suikastçı olarak ifade edildiğini görmekteyiz. Bu iki kavramın İngilizce karşılıkları söz konusudur. Karakterin yetenekleri de yine bu yöndedir. Ustalık ismi birden çoktur. Shadow Vain, Kasar Hood gibi kelimelerle tanımlanır. Özellikle sorunsuz ve hızlı bir oyun katılımını sunan kocuce serverlarından yapılacak olan giriş sayesinde bu karakterle başarılı olabilirsiniz.

Rogue karakterinin diğer özelliklerine baktığımı zaman karşımıza şunlar çıkmakta; son derece yeteneklidir. Bundan dolayı birçok karakterin önüne geçmeyi başarmıştır. Bunun yanı sıra çok hızlı olduğunu ifade etmek lazım. Zaman  kaybı söz konusu değildir. Assasinler ile combo yapma gibi bir özellikleri mevcuttur. Bunun sonrasında yüksek olarak tanımlanabilecek bir hasar verirler. Aynı zamanda okçuları çok iyidir. Tam isabet kaydederler. Fakat okçularının tek bir handikapı vardır ve o da saldırı güçlerinin düşük olmasıdır. Bu açıklarını menzilleriyle kapatırlar. En yüksek ve uzak mesafelere kadar saldırabilmeleri söz konusudur. Bundan dolayı çok sık tercih ederler.

  • Site Yorum

Bir yorum bırak

Bunlar da ilginizi çekebilir