Kurumsal Hizmetleri Firmadan Sayfasından Alın

Paylaş
 

Kurumsal Hizmetleri Firmadan Sayfasından Alın

Değişen çağda birçok farklı sektörde yeni gelişmeler yaşanıyor. Bunlardan birisi de reklamcılık. Klasik ve tek düze reklam yapmak artık ihtiyaçları karşılamıyor. Çünkü online reklam denilen bir kavram söz konusu. Bu durum tüm ticareti başından sonuna kadar etkilemiş durumda. Firmadan, bunu en fark eden işletmelerden birisi. Bu nedenle özel bir web sayfası hazırladı ve buradan ticari şirketlere tanıtım yapma fırsatını sunuyor.

Tanıtımınız Hemen Yapılıyor

Reklam ve tanıtım denildiği zaman akla gelen ilk isim olan Firmadan, size online bir şekilde hizmet şansı sunmakta. Çünkü işletmenin sağlamış olduğu tam ve büyük sayfayı, adeta kendi firmanızın resmi web alanı gibi kullanabiliyorsunuz. Bu noktada Firmadan üyelik işlemlerini yerine getirerek ilerleyin ve ilgili bölüme gelin.

İşletmenin tahsis etmiş olduğu bölümün çok farklı detayları barındırabilecek bir kapasitesi vardır. Örneğin burası, QR kod ile okutmaya yapmaya uygundur. Sitenin bu tip bir teknolojiyi sunması ne kadar yenilikçi olduğunu göstermektedir.

Tanıtım anlamında her türlü ürün fotoğrafı, mağaza görseli, dış ya da iç alan çekimleriyle videolar kullanılabilir. Bunları ekleyebilir, ilgiyi daha üst bir seviyeye çekebilirsiniz.

Siteniz ve Sosyal Medya Hesaplarınız İlgi Görecek

Firmadan sitesinden edineceğiniz alan içerisine web sayfanızın adresini de girebilirsiniz. Buna göre Twitter bağlantısını buraya koyma şansınız var. Facebook ya da Instagram hesapları kolaylıkla verilebilir. Web sayfanızın linkini koyarak, daha fazla ilgi çekebilirsiniz.

 

  • Site Yorum

Bir yorum bırak

Bunlar da ilginizi çekebilir