Logo Tasarım Örnekleri

Paylaş
 

Logo Tasarım Örnekleri

Logo tasarımının her aşaması profesyonellik ve hassas bir çalışma gerektirir. Bir kurumsal kimliğin ve vizyonunun belirli bir grafik ile hedef kitleye ve kamuoyuna aktarılabilmesi için öncelikle iyice anlanması gerekir. Her bir kurumsal yapılanma için en elzem unsurlardan birisi olması ticaretin ve kurumsal yapılanmanın son derece yüksek seviyede olduğu Türkiye’ de logo tasarım hizmetlerine ilişkin özellikle internette çok fazla hizmet çeşitliliğinin mevcut olmasına neden olur. Ancak bu hizmetlerin her birinin kaliteli ve profesyonel statüde olmasının beklenmesi pek de doğru bir yaklaşım olmaz.

Müşterilerine logo tasarımı yapan ve adını tüm dünyaya duyurmuş bir marka olan Babalogo bünyesinde, her biri alanında uzman tasarımcılar barındırıyor. Tasarımcıların, Behance ve Instagram profillerinden de yakınen takip ettiği logo tasarımcısı olan Teoman DEMİRTAŞ Bu projenin başında kreatif direktörlük görevini üstlenmiş durumda.

Başarılı Logo Firması Nasıl Anlaşılır?

Bir işletme, marka, kurum veya ürün/hizmet için yapılacak logo tasarım çalışması sizi, tüm sürece dahil edecek ve kaliteli logo tasarımı örnekleri ile çalışma kalite standartlarını kanıtlayabilen logo tasarım firmasıyla çalışmanız gerekir. Babalogo, Türkiye genelinden aldığı logo çalışmalarında sunduğu hizmetlere ilişkin tüm logo örneklerini portföyünde müşterilerine sunar. Böylelikle hizmet süreci boyunca her alana, kategoriye ve sektöre ilişkin yapmış olduğu logo tasarımlarından farklı örneklerle hizmetlerinin tüm yönlerini görebilme açısından müşterisine fikir oluşturur.

Logo tasarımında logo tasarım uygulamaları alanında hem teknik hem de hayal gücüyle uzman ve ödüllü ekibi ile çalışmalar gerçekleştiren Babalogo, 2019 yılında uygulamaya aldığı kampanyayla, 1.500 TL sabit fiyat garantisiyle Logo tasarımı gerçekleştiriyor.

Sunulan Logo tasarımı hizmetlerini, bu alanda ki en iyi grafik programlarından destek alan, alanının uzmanı tasarımcılarla gerçekleştiren firma, markanızın kimliğinin ücretsiz ve toplama bilgilerle sahte olmasını engelleyen bir hizmet yapısı sunuyor. Binlerle ifade edilen memnun müşteri portföyüyle, bu alanda en etkin tasarımcılardan birini olduğunu kanıtlamış olan Baba Logo, markanızın kimliğini en nitelikli ve başarılı şekilde yansıtacak Profesyonel Logo tasarımı oluşturma konusunda kanıtlanmış bir başarıya sahiptir.

Profesyonel logo tasarımı gerçekleştiren Babalogo adlı kurumumuz ile irtibat kurmak isteyenler, babalogo.com isimli internet adres ziyaret edebilir. WhatsApp ve sabit telefon numaralarımız ise aşağıdaki gibidir:

WhatsApp: 0532 368 13 56
Telefon: 0850 840 56 46

  • Site Yorum

Bir yorum bırak