MXC Nedir?

Paylaş
 

Meta X Connect’in IoT platformu, yerel belirteci olarak MXC’yi kullanır. Ağın amacı, cihazların daha etkili bir şekilde bağlanmasını ve iletişim kurmasını mümkün kılmaktır. Bir MXProtocol, ağın yapı taşı olarak hizmet eder. Mümkün olan en iyi LPWAN ağ kapsamını sunduğundan emin olmak için bir Katılım Kanıtı vardır. “Madencilerin Sağlığını” yönetmek, performansı artırmaya yardımcı olur. Yerel ERC-20 belirteci, MXProtocol içindeki işlemler için bir kolaylaştırıcı görevi görür. MXC ile madencilik yaparken “Madenci Sağlığı” çok önemlidir. Güçlü bir LoRa sinyali vermelidir. Yakıt, çalışma süresi, GPS sinyali, yönlendirme, yakınlık ve irtifa, Miner Health’i oluşturan altı bileşendir. Madencilik potansiyeli bu endekslerden etkilenir.

Platform işlemlerine güç veren Machine-to-Machine (M2M) cüzdanıyla donatılmış LoRaWan sunucuları olan SuperNode’larda, MXC sahipleri tokenlerini staking yaparak ödüller kazanabilir. Dünyanın her yerinden en saygın ve tanınmış işletmelerin yanı sıra önemli veri uzmanları, bir SuperNode ağına güç veriyor.

MXC Coin Nedir?

Mxc coin geleceği Alman şirketi MXC, Aralık 2018’de kuruldu ve hızlı ve güvenli veri iletimi sağlamak için hem işletmeler hem de bireylerle birlikte çalışıyor. Ek olarak, kullanıcıların kendi verilerinin sahipliğini geri almalarını ve uygun şekilde satarak para kazanmalarını sağlar.

Verileri güvenle gönderin: Bir kişi veya grup şehir genelinde veri topluyorsa, hepsini uçtan uca şifrelenmiş MXC LPWAN ağ geçidi M2 Pro Miner’a gönderebilir. Ekip küçük bir ücret ödedikten sonra veriler, açık veya güvenli olmayan ağlara dayanmadan hedefine gönderilecek. Veriler sürekli akıyorsa, sürekli ve duraklama olmadan gönderilerek gerçek zamanlı analiz yapılabilir.

Bu verilerden kazanç elde edin: cspr coin geleceği Yukarıda belirtilen ekip tarafından toplanan bilgilere başka birinin ihtiyacı varsa, bilgi karşılığında kendisine bir miktar MXC Coin teklif etmek için MXC Data Market’i kullanabilir. Ekip kabul ederse, veriler M2 Pro Miner aracılığıyla güvenli bir şekilde gönderilecektir. M2 Pro Miner’ın sahibi, veri aktarımını kolaylaştırarak pasif bir gelir elde ederken, araştırma ekibi ve birey yüksek kaliteli verilere erişim elde eder.

MXC Nasıl Çalışır?

MXC Foundation, donanım ve yazılım kullanımı yoluyla tam otomatik bir M2M veri aktarımı sunar. Bunu şu şekilde gerçekleştirir:

M2 Pro Miner, LPWAN Ağ Geçitleri veya her ikisi: Kasım 2020’de kullanıma sunulan bu donanım şu anda 70’ten fazla ülkede kurulu durumda. Hızlı, güvenli ve güvenilir veri iletimini destekleyen protokolünde yer alarak madenci ödülleri kazanan tam otomatik, düşük güçlü, çok jetonlu bir madencidir.

Yakın gelecekte, madenci ayrıca Polkadot ve Bitcoin madenciliği ile ilgilenerek daha fazla servet biriktirme ve daha fazla benimsenmeyi teşvik etme olasılıklarını ortaya çıkaracak. Madenci, M2M iletişimi yoluyla 30 km’lik bir mesafeden sensör verilerini aldıktan sonra uçtan uca şifrelenmiş verileri alıcı makineye gönderir.

 

 

https://kriptopod.com

 

  • Site Yorum

Bir yorum bırak