Neden Okeanos Tercüme?

Paylaş
 

Neden Okeanos Tercüme?

Bir tercüme bürosu, tercüme hizmeti talebinde bulunan müşterilerine karşı yüksek kalitede, güvenilir ve profesyonel tercüme hizmeti sunma sorumluluğu taşımaktadır. Ancak her tercüme bürosu her zaman beklentileri karşılayamamaktadır.

Okeanos Tercüme olarak bu anlamda sahip olduğumuz gücü ve sorumluluk bilincini senelerdir bizimle büyük güven ve memnuniyetle çalışan müşterilerimizden almaktayız.

Kurulduğu günden beri pek çok kurumsal firma için tercüme hizmeti sağlayan Okeanos Uluslar arası Çeviri ve Yeminli Tercüme her geçen gün çeviri kalitesini ve güvenilirliğini arttırarak, müşterilerinin beklenti, ihtiyaç, talep ve önerilerine her daim değer vermektedir.

Sadece İstanbul’dan gelen çeviri taleplerine değil yurtiçi ve yurt dışı gelen çeviri taleplerine uygun tercüme hizmeti sağlayarak, bilimsel ve teknolojik gelişmeleri yakından takip eden,  donanımlı tercüman kadrosuyla beklentilerinizin de ötesinde profesyonel tercüme hizmeti sağlıyoruz.

Okeanos Tercüme’nin bugüne kadar müşterilerinden pozitif dönüşler almasında insan kaynaklarının verimli çalışmalarının payı yadsınamazdır. Her biri belirli uzmanlık alanına sahip tercümanlardan oluşturduğu kadro, müşterileriyle sağladığı pozitif iletişim ve her daim çalışanların memnuniyeti için çalışan insan kaynakları bir firmanın piyasaya tutunabilmesi için kilit faktörlerden birisidir. Bu kapsamda Okeanos Tercüme’nin insan kaynakları departmanı her zaman ön sıralarda yer almaktadır.

Tercüme sektörüyle ilgili her türlü gelişmeyi ve yeniliği yakından takip ederek sağladığımız profesyonel tercüme hizmeti ile hem tercüme sektörü hem de siz müşterilerimiz için her zaman en iyiyi istiyoruz.

Tıbbi, teknik, hukuki, akademik, ticari, edebi, finansal ve daha birçok alanda İngilizce, Almanca, Fransızca, Rusça, Arapça, İspanyolca, Farsça başta olmak üzere pek çok dilde tercüme hizmeti veren bir tercüme bürosu sizleri belirli bir dile ya da alana mahkum etmeden sizlere dilediğiniz dili ve alanı seçme fırsatı tanıyoruz.

Hizmet kalitemizi müşteri memnuniyeti yle doğru oranda belirliyor, beklentilerinizi karşılamak adına en uygun yöntemleri seçiyoruz. Çeviri projeleriniz için proje koordinatörü ekibimizle beraber bir rota çiziyor bunun doğrultusunda çalışmalarınızı başlatıyoruz.

Çalıştığımız kurumların beklentilerine uygun tercüme hizmeti sağlıyoruz. Sağlık, hukuk, ticaret, elektronik başta olmak üzere pek çok alanda firma ile çalışıyoruz. Çalıştığımız firmaların alanları doğrultusunda çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Tercümanlarımızı hukuki, tıbbi, teknik terminolojiye hakim kişilerden seçiyoruz.

Bizler için en önemli kazancın bizlere olan güven olduğu anlayışıyla müşteri odaklı yaklaşımın yanı sıra güvenilir tercüme hizmeti sağlıyoruz. Zamanında teslimat ve uygun fiyat prensibimizden ödün vermeden yüksek müşteri memnuniyeti sağlamak adına sürekli çalışıyoruz.

Çevirinizle ilgili her konuda iletişim kurabileceğiniz müşteri temsilcimiz en kısa sürede size geri dönüş yaparak, her türlü sorunuza en kısa zamanda akılcı ve profesyonel çözümler sunmaktadır.

Okeanos Tercüme şirketiyle çalışmanın ayrıcalığını yaşamak istiyorsanız çeviri hizmetlerimiz ve fiyatlarımızla ilgili daha fazla bilgi ve fiyat teklifi almak için www.okeanostercume.com.tr adresinden bizlere ulaşabilir, info@okeanostercume.com.tr adresinden e-postalarınızı gönderebilir ya da 0553 910 31 32 numaralı whatsapp hattımızdan veya 212 221 45 21 numaralı sabit hatımızdan kurumsal müşteri temsilcimizle iletişime geçebilirsiniz.

  • Site Yorum

Bir yorum bırak