Negiderse.com Şikayet,Yorum, Güvenilir Mi?

Paylaş
 

Negiderse.com Şikayet,Yorum, Güvenilir Mi?

 

Anne, çocuk, iç giyim, elektronik ve bir çok kategoride fırsat ürünleri sunan negiderse Tüm Türkiye’de kısa süre içerisinde oldukça ön plana çıkmayı başardı. Kısa süre içerisinde ilgi odağı olan bu markayı araştırmalarımıza özel sizlere aktaracağız.

Negiderse.com Alışveriş Deneyimi Nasıldı?

 

Negiderse.com kategorilerinin birkaç tanesinden sipariş verdikten sonra hızlı teslimat, gönderim hızı, bilgilendirmesi ve ürün kaliteleri doğrultusunda kontrolünü sağladık.

 

Gönderim Hızı : Gönderim hızında 3 iş günü sevkiat süresi verdikleri ürünü 2 iş günü içinde teslim etmeyi başardılar. Bu bölümden bizden yıldızlı bir 5 puan alan sitenin hızlı teslimatı oldukça ilgimizi çekti ve vaad ettikleri sürede teslimatını gerçekleştirdiler.

Fiyatlandırma Sistemi : Niş ürünlerde oldukça başarılı olan firma dermo kozmetik, elektronik ve iç giyim kategorisinde oldukça hızlı model değişimi ilginç modeller ve uygun fiyatlara sahip. Yaklaşık 17.000 iç giyim ürün genişliği ile ne ararsanız negiderse.com sitesinden güvenli bir şekilde alabilirsiniz.

Kapıda Ödeme Gönderimleri : Günümüzde e ticaret sektörünün tam oturmaması ve bunun dışında kartı olmayan birey sayısının da fazla oluşu nedeni ile kapıda ödeme sistemi kullanan negiderse.com sitesi burada da bizden tam puan almayı başardı. Buradaki tek önemli nokta kapıda ödeme sevkiatlarının artı 4 TL üzerine ekleniyor olması. Toplamda kapıda ödeme yapacak müşteri 10 TL kargo bedeli öderken kredi kartı veya havale ödemesi kullanan kişi 6 TL kargo gönderim bedeli ödemektedir.

Site Tasarımı : Site hızı deneyimi ve görsel zerafeti ile gerçekten son derecede iyi noktada bir yazılım kullanmakta olan site bizden tam puan aldı.

İlgi ve Alaka Çağrı Merkezi : Herhangi bir negiderse şikayet konusunda herhangi bir sorun ile karşılaşmadık bu yüzden oldukça etkileyen bir noktada olan sitenin sunduğu 7/24 whatsap sistemi desteği ile hızlı bir şekilde bilgilendirme alabiliyorsunuz.

Bu zamana kadar e ticaret faresi olarak bir çok ünlü markayı denetledik ve gördük. https://www.negiderse.com/ web siteside bu markalardaki ilk 10 içerisinde yer almayı listemizde başardı. Keyifli alışveriş yapabileceğiniz ve mutlu olabileceğiniz oldukça ilgi çekici bir portal .

 

Adem Heybetli

E-ticaret faresi 

 

  • Site Yorum

Bir yorum bırak