Pleksi Plakalık Nedir, Ne İşe Yarar? Matpleksi.com

Paylaş
 

Pleksi plakalıklar, lazer teknolojisi ile kesilmiş malzemelerden tasarlandıklarından, çok dayanıklı ve hafiftirler.

Genellikle iki parçadan oluşurlar; pleksiglas plakalık takılan kısmı ve üzerine isim yazılan kısmı. Plakalıklar, orjinal cemiyetin vermiş olduğu plakalara uyumludur. En önemli farklarından biri de, kabartma plakalardaki gibi 3D Boyut etkisi yaratmamasıdır.

Pleksi plakalıklar, üzerlerinde isim, logo gibi bilgileri ifade etmek veya bir markayı tanıtmak için kullanılmaktadır. Ayrıca, ürün etiketleri, duvar panoları, çalışma alanları ve ofisler için giriş tabelaları oluşturmak için de kullanılır.

https://www.matpleksi.com

Pleksi Plakalık Kullanım Alanları Nelerdir?

Pleksi plakalıklar, çoğunlukla marka tanımak, ürün etiketleri, duvar panoları, çalışma alanları ve ofis giriş tabelaları oluşturmak için kullanılmaktadır. Pleksi plakalar, yaklaşık 90-115 derece etüvde yumuşatılarak, kalıplara dökülerek, son olarak da istenilen şekillendirilmek suretiyle üretilir.

Pleksi plakalıkların diğer plakalıklara göre avantajı, çok dayanıklı ve hafif olmasıdır. Ayrıca, kabartma plakalardaki gibi 3D boyut etkisi yaratmaması, üzerine isim, logo gibi bilgileri ifade etmek için kullanılmasının önemli bir avantajıdır.

Pleksi Plakalık Fiyatları Ne Kadar?

Pleksi plakalık fiyatları, üretilen ürüne göre değişmektedir. Ürünün büyüklüğü, tasarımı, baskı kalitesi ve diğer özelliklerine göre değişim gösterir. Pleksi plakalıkların ortalama fiyat aralığı 10-20 dolardan başlayarak, kalıp ve tasarımlara göre 50 dolara kadar çıkabilmektedir. Ayrıca, ürünün niteliğine göre fiyat etiketleri de değişebilmektedir.

  • Site Yorum

Bir yorum bırak