Rusya Vize İstiyor mu?

Paylaş
 

Rusya’ya çeşitli nedenlerle gidecek olan Türk vatandaşlarının 2016 yılı itibariyle Rusya vizesi almaları zorunlu hale gelmiştir. 2010 yılına kadar Rusya ile aramızda yapılan anlaşma gereği vize kaldırılmış ancak bu karar 1 Ocak 2016 tarihinde Rusya Federasyonu tarafından tek taraflı olarak askıya alınmıştır. Bu nedenle, bordo, yeşil ve gri pasaport sahibi vatandaşlarımızın Rusya ziyaretleriniz gerçekleştirebilmeleri için vize başvurusunda bulunmaları gerekmektedir.

Rusya Vize Başvurusu

Rusya vize başvurusu yapacak Türk vatandaşları iki farklı yöntemle başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Bunlardan birincisi, Rusya Büyükelçiliği’ne şahsen müracaat ederek gerekli evrakları teslim etmektir. Ancak ilk kez Rusya vize başvurusu yapacak kişilerin Büyükelçiliğe vereceği belgelerin eksiksiz ve doğru bir şekilde sunulması şarttır. Bu belgelerin hatalı veya eksik olması durumunda Rusya vizesi almakta zaman kaybedebilir veya vize başvurunuz olumsuz olarak değerlendirilebilir.

Bu nedenle diğer Rusya vize başvurusu yöntemini tercih etmeniz sizin için daha avantajlı olacaktır. Bu yöntem de Rusya Federasyonu tarafından yetki verilmiş vize merkezleri aracılığıyla Rusya vize işlemlerini gerçekleştirmektir.

Rusya Vizesi Almanın En Güvenli Yolu!

Rusya vizesi için ülkeye hangi amaçla gideceğine göre farklı bir vize çeşidine başvurmanız gerekir. Bu işlemler de oldukça zaman alıcı ve yeterli bilgiyle yapılabilecek olan işlemlerdir. Eğer vize başvurusu için yapılması gereken konular hakkında bilginiz yoksa vize işlemlerinin gerçekleştirilmesinde oldukça güçlük yaşarsınız. Bu nedenle yetkili bir vize merkezinin desteğini alarak Rusya vize başvurunuzu yapmanızda büyük fayda vardır.

Yetkili vize merkezi aracılığıyla hiçbir prosedürle uğraşmadan ve online olarak dilediğiniz yerden Rusya vize işlemlerinizi başlatabilirsiniz. Rusya Federasyonu ancak bu yetkili vize merkezleri tarafından yapılacak vize başvurularını değerlendirmeye alarak işleme koymaktadır. Bunun nedeni ise ülkeye seyahat edecek olan kişilerin adlarına çıkarılan “voucher” belgesidir.

Rusya Vize Merkezi olarak, Rusya Büyükelçiliği’ne sizin adınıza vize başvurusunda bulunabilir, gerekli belgeleri hazırlayabilir ve evrak takibini yaparak sonuçlandırabilmektedir. Bu konuda çalışan kadromuz alanında uzman, nitelikli ve profesyonel eğitim almış kişilerden oluşmaktadır.

Böylece tüm evraklarınızı eksiksiz bir şekilde toparlanır, vize ücretiniz Rusya Büyükelçiliği’ne ödenir ve olumlu sonuçlanan Rusya vizeniz, adresinize kurye yoluyla teslim edilir. Pasaportunuzu dilerseniz ofisimizden de alabilirsiniz. Tüm bu hizmetlerden faydalanmak için irtibat numaralarımızdan bizi arayabilir diğer detayları müşteri temsilcimizden öğrenebilirsiniz.

Rusya Vize İşlem Merkezi

Şehit Adem Yavuz Sok. No:18/12 Kızılay-Ankara
Tel: 0312 419 09 22

 

  • Site Yorum

Bir yorum bırak