Sanayi Tipi Mutfaklarda Güvenilir Pişirme

Paylaş
 

Endüstriyel mutfaklarda sanayi mutfak ekipmanları ile daha fonksiyonel ve verimli çalışma alanları yaratılabilir.

Ev mutfaklarında kullanılan pişirme ürünlerine göre daha büyük boyutlarda ve kapasitelerde üretilen mutfak ekipmanları; otel, restoran, kafe ve bar gibi endüstriyel mutfaklarda tercih edilmektedir. Günümüzde mutfak hizmeti veren büyük ve orta ölçekli işletmelerde aranan en önemli kriter İş Sağlığı ve Güvenliği’ne uygunluk kriteridir. Bu anlamda markanın üretim ve montaj aşamalarında İş Sağlığı ve Güvenliği prosedürlerinin tam anlamı ile sağlandığı söylenebilir.

Pişirme İşlemlerini Kolaylaştıran Stant Çeşitleri

Büyük işletmelerin mutfaklarında personel sayısının fazlalığı ve sunulan hizmetin genişliği işgücü ve zamandan tasarruf edilmesini gerekli kılmaktadır. Markanın ürettiği endüstriyel mutfak ekipmanları içinde yer alan stantlar, pişirme sürecini kolaylaştırır ve çalışanlara fonksiyonel bir çalışma alanı yaratır.

Markanın kendi üretim tesislerinde paslanmaz çelik saçtan ürettiği açık fırın stantları, 7 tepsi kapasitesine sahip olmakla birlikte kalite ve dayanıklılığı ile endüstriyel mutfakların arzu ettiği verimi ve konforu en üst seviyede işletmelere sağlamayı başarmaktadır.

Tepsi İstif Üniteleri ve Taşıma Arabaları

Endüstriyel mutfaklarda yoğun olarak kullanılan en önemli ara materyaller, tepsi istif üniteleri ve taşıma arabalarıdır. Paslanmaz çelik saçtan üretilen tepsi istif üniteleri, 15-20 tepsi taşıma kapasiteleri ile büyük ölçekli işletmelerin mutfak içerisinde yaşadığı yoğunluğu minimuma indirmeyi başarır.

Endüstriyel mutfaklarda kirlenen tepsilerin neden olduğu mekân kısıtlaması tepsi taşıma arabaları ile azaltılabilir. Kirli ve temiz tepsilerin taşınmasını mümkün kılan tepsi taşıma arabaları ile mekândan tasarruf edebilir, mutfak alanını daha güvenilir bir ortama dönüştürebilirsiniz. Sanayi tipi bulaşık makinesi gibi çeşitli endüstriyel mutfak ekipmanlarına markanın web sayfası üzerinden ulaşım sağlayabilirsiniz.

  • Site Yorum

Bir yorum bırak