Tarlanızda Aradığınız Rakipsiz Sağlamlık Solis Traktör’de

Paylaş
 

Hindistan’ın güçlü üretim kapasitesi ile Japonya’nın üstün üretim teknolojisi, Yanmar – Solis ortaklığı ile İzmir’in Menderes ilçesinde kurulan fabrikamızda montajları tamamlanan Solis traktörlerde can buluyor.

 

İzmir Menderes’te bulunan traktör montaj fabrikasına ek, 3 ayrı ülkede bulunan montaj fabrikalarından yola çıkıp, dünyanın 33 ülkesinde toprağa bereket katan traktörlerimiz çiftçilerin alışkın olduğu en zorlu arazilerde bile gösterdiği yüksek performansla, traktör değil adeta bir pehlivan gibi çalışarak güç ve performansı bir arada sunar.

 

Solis gücü Yanmar güvencesiyle çıkılan yolda, 2020 tescil rakamlarına göre ilk yılında en yüksek pazar payına ulaşan firma olan Solis Traktör Türkiye “mavi renk de bizim kırmızı da” diyerek yenilenen rengiyle güç ve dayanıklılığın simgesi olmaya devam ediyor.

 

En zorlu arazi koşullarına karşı dayanıklı Solis traktörler, Türk çiftçisinin tarladaki tüm ihtiyaçlarını karşılayan ergonomik yapısı ile konfor; düşük yakıt tüketimi ile ekonomiyi bir arada sunuyor. Solis; güç ve ekonomiyi harmanlayan yapısı ile her türlü arazide verimli kullanım imkanı sunan tarla traktörleri sağlam tasarımıyla da uzun yıllar en güçlü yardımcınız olmaya hazır.

 

İkinci el traktör satışlarında marka değeri yüksek bir traktör olan Solis Traktör Türkiye, geniş bayi ağı ve sunduğu 3 yıllık garanti ile satış sonrasında da çiftçimizin yanında. Türkiye’nin dört bir yanındaki Solis Traktör Türkiye yetkili servisleri ile hızlı yedek parça tedarik edebilme avantajına sahipsiniz. Türkiye’nin neresinde olursanız olun, rahatça ulaşabileceğiniz servis ağı ile taleplerinizi en süratli şekilde karşılar.

  • Site Yorum

Bir yorum bırak