Tezinizi Biz Tamamlayalım

Paylaş
 

Tezinizi Biz Tamamlayalım

Tez yazmak son derece ciddi bir iştir. Üniversite dönemindeki ödevlere benzemez. Hem geniş bir kaynak taraması yapmak hem de dipnotları uygun bir şekilde vermek gerekmektedir. Tüm bu sürecin altından tek başına kalkabilecekleriniz düşünemeyenler için Anadolu Tez Merkezi hizmet veriyor. Tez danışmanlık başta olmak üzere birçok farklı alanda size destek olmakta.

Danışmanlık Hizmetleri Nelerdir?

Tez merkezi salt yazım işleriyle ilgilenmez. Aynı zamanda danışmanlık konusunda da sizlere talep etmiş desteğiniz vermektedir. Seçilmiş olan bir konu üzerinden nasıl hareket edileceği çok önemlidir. Jürinin önüne çıkıncaya kadar bunun sorunsuz bir şekilde tamamlanması gerekmektedir. Bu da, planın ne kadar mühim olduğunu gösterir. Oldukça profesyonel bir şekilde verilir. İsterseniz tüm teze ya da bir kısmına dair hizmet alma şansınız vardır. Konunun belirlenmesi, bunun bir öneri formu şeklinde sunulması, kaynakların taranması, literatürün gözden geçirilmesi, yöntemin belirlenmesi gibi değişik aşamaları vardır.

Tez Yazımı Profesyonellik İster

Tez yazım merkezi üzerinden en çok alınan hizmet yazım aşamasıdır. Bazı kişiler her türlü kaynak taramasını yaptıktan sonra bunu yazıya dökme noktasında sıkıntı yaşarlar. Çünkü doğru yerde dipnot verilmeli, gerekli açıklamalar eklenmeli ve kaynakça sorunsuz bir şekilde oluşturulmalıdır. Buna ek olarak kullanılacak dile de karar vermeyebilirler. Anadolu Tez Merkezi bu noktada beklentileri karşılayarak sizin yerinize tezi tamamlar ve büyük bir sorundan sizi kurtarmış olur.

  • Site Yorum

Bir yorum bırak