Tüketim Şekli ve Bilinmesi Gerekenler

Paylaş
 

Tok tutan kahve karışımı tamamen doğal ürünlerden imal edilmiş olup hiçbir zararlı madde içermemektedir. Doğal Brezilya kahvesi temel alınarak karışıma eklenilen besinleri ve sağladıkları faydaları diğer makalelerimizde inceleyebilirsiniz. Vegan Sertifikasına sahip Kaneel Koffie Zayıflamak için uyguladığınız diyet listesinin olmazsa olmazı haline gelecek aç kalmadan zayıflamak isteyenlerin vazgeçilmez lezzeti olacaktır. Tamamen damak tadınıza uygun tok tutan kahve karışımı soğuk kış gününde dahil sıcacık bir fincan kahve ile tok kalmanızı sağlayacaktır.

Bu mükemmel lezzet spor öncesi dinçlik vermenin yanı sıra vücudunuza almanız gereken besinleri size sağlayarak vitamin, demir gibi önemli besin değerlerinin eksikliğiyle karşı karşıya kalmamanız açısından önemli destekçinizdir. Özel harmanı ile lif ve mineral içerir, açlık hissinin ortadan kalkmasına yardımcı olarak öğünlerin arasını uzun tutmanızda büyük yardımcı olur

Tüketim Şekli

1 Fincan sıcak suya, 8 gramlık 1 paket Kaneel Koffie ilave ediniz ve karıştığından emin olana kadar bir kaşık yardımıyla karıştırınız. Ayrıca ilk karıştırma işlemiyle yetinmeden her yudum öncesinde mutlaka karıştırıp yudumlayınız.

Diyet ve Ketojenik diyet listelerinin olmazsa olmazı tok tutan kahve karışımı zayıflamada size büyük yardımcı olacak ve bu yolda tokluk hissiyle emin adımlarla yürümenizi sağlayacak en büyük destekçinizdir.

1 Adet deneme paketiyle birlikte gönderilen tok tutan kahve karışımından memnun kalmadığınız taktirde koşulsuz şartsız iadesini gerçekleştirebilir ve paranızı iade alabilirsiniz. Tanıtım videosunu sitemizin sağ üst köşesinden izleyebilir, sipariş etmek için sitemizde bulunan hemen sipariş ver kısmından siparişinizi oluşturabilir ve gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Hala aklınızda soru işaretleri bulunuyorsa sitemizdeki analiz raporlarını inceleyebilir, bilgilendirici diğer makalelerimizi okuyabilir veya bize danışabilirsiniz.

%100 Müşteri memnuniyetini baz alarak çalışan ekibimiz ile size en iyi hizmeti sunabilmek için buradayız. Koşulsuz iade garantisinin yanı sıra Whatsapp canlı destek hattımızdan yararlanabilir, ödeme yöntemi çeşitlerimizden biri olan kapıda ödeme yöntemi ile tok tutan kahve karışımını edinebilirsiniz. Aç kalmadan zayıflamanın en iyi yolu tok tutan kahve karışımını siz değerli müşterilerimize sunmanın onur ve gururunu yaşıyoruz.

  • Site Yorum

Bir yorum bırak