Wearingwords Ürünleri

Paylaş
 

Wearingwords, hem erkek hem de kadınların için üretmiş olduğu özel tasarım ürünleriyle biliniyor. Sözlü ve yazılı tişört ile sweatshirt konusunda başarılı opsiyonlar sunan firma, aynı zamanda en kaliteli malzemeyi kullanıyor. Böylelikle giydiğiniz ürünle mesaj verebilirsiniz.

Kadınlar İçin Kaliteli Sweatshirt

Giyim tercihini beyazdan yana yapmak isteyen kişiler için harika bir seçim olan Croptan kadın sweatshirt, mevsimlik olarak kullanılabilir. Rengi beyazdır. Manşet bölümü lastikli olduğundan, soğuk havanın sizi rahatsız etmesini engeller. Üstünde yazan slogan herkesin dikkatini çekecek. Ayrıca kapüşonu da var. Bu bölümde iki tane ip yer alıyor ve böylelikle istediğiniz vakit buradan ayarlama yapabiliyorsunuz.

Erkekler İçin Bisiklet Yaka Sweatshirt

Oldukça kaliteli olan bisiklet yaka erkek sweatshirt, birçok kişinin favorisi olan siyah renk kullanılarak üretildi. Oldukça şık bu ürün, bisiklet yaka olması nedeniyle giyen kişilere avantaj sağlıyor. Hem pamuk hem de modal kullanılarak tasarlandı. Uygun derecede yıkanması mümkün. Çok uzun yıllar boyunca beklentilerinizi karşılayacak bir ürün.

Kadınlara Özel Bisiklet Yaka Sweatshirt

Bisiklet yaka kadın sweatshirt, siyah renk üzerine beyaz bir renkle yazılmış olan sloganıyla dikkat çekiyor. Kayın ağacında elde edilmiş olan modal ve pamuk karışımı olması, çok uzun senelere meydan okumasını sağlıyor. İpeksi ve yumuşak bir dokunuşu var. Baskı tekniği ise emprime. Yani yıkama sonrasında bile bozulma söz konusu değil.

 

  • Site Yorum

Bir yorum bırak

Bunlar da ilginizi çekebilir