Yanar 13 Mayıs’ta Çıktı; Hayranları Çoğalıyor!

Paylaş
 

Şarkıcı kimliğiyle tanınan ve aynı zamanda duruşu ve imajıyla da büyük bir ilginin odağı olan Uğur Özçelik, yeni bir çalışma üzerinde olduğunu duyurdu. Şarkısının müzik ve klip çalışmalarının tamamlanmasının ardından da şarkının yayınlanacağı öğrenildi. Diğer çalışmalarından yola çıkarak büyük bir heyecanla bekleyen hayranları da şarkının nasıl olacağını merak ediyordu. Sözü ve müziği genç sanatçı Uğur Özçelik’e ait olan Yanar, 13 Mayıs itibariyle yayınlandı. Merak uyandıran ve beklentileri yüksek olan şarkı, tüm dijital platformlarda dinleyicileriyle buluştu.

Şarkının çıkmasının ardından herkes ilk kez dinlerken, dinlenme sayısı dakikalar içerisinde yükselti. Sanatçının hayran kitlesinin yanı sıra şarkı yeni dinleyiciler tarafından da keşfedildi. Bundan ötürü Yanar oldukça geniş bir kitleye hitap ediyor. Şarkıyı dinleyenlerin yorumlarına bakılırsa da Yanar, hemen herkesin kendinden bir şeyler bulabileceği, kusursuz bir şarkı olduğundan çok daha iyi bir seviyeye ulaşacağı düşünülüyor.

Şarkıcı Uğur Özçelik Yanar ile Gündemden Güçlü Bir Yer Edindi!

Müzik listelerinde ve dijital platformlarda sürekli olarak var olan Yanar, günden güne daha büyük bir başarıya uzanıyor. Yayınlandığı zamandan beridir, güçlü bir şekilde yükselen başarısıyla sizleri memnun ediyor. Şarkıya yapılan yorumlar arasında da şarkının sözlerinin oldukça beğenildiği görülüyor. Dinleyiciler, şarkının yorumlanış tarzını ve daha birçok şeyi de övmeye devam ediyor. Zaten geç sarkıcı Uğur Özçelik de çoğunlukla yorumculuğu, ek olarak da üretkenliğiyle büyük bir ilgi uyandırıyor. Müzik camiasında kalıcı olmak isteyenlere, zirveye doğru tırmanışıyla adeta bir örnek teşkil ediyor. Kendisinin çok sürmeden pop müziğin kalıcı isimlerden biri olacağı da biliniyor.

Yanar Klipi ve Müziğiyle Takdir Kazandı!

Klipinin izleyicileri tarafından beğenildiği, hatta kusur bulunmadığı söylenirken bu sayede üç gün süren ve farklı şehirlerde yapılan çekim çalışmaları başarıyla buluşuyor. Birçok kişi klip ve müziği takdir etmeye devam ederken beklentilere cevap veren, büyük bir kitleyi etkileyen çalışmalarından dolayı şarkıcıyı tebrik ediyorlar. Şarkının bu kadar hızlı ve başarılı bir dönüş alması hakkında da genç şarkıcı Uğur Özçelik gururlu olduğunu, müziğin tutkudan doğduğu söylüyor.

Uğur Özçelik Kimdir?

 

Genç sanatçı Uğur Özçelik, 1990 yılında dünyaya geldi. İstanbul Kadıköy’de doğan sanatçı, ilk ve ortaöğretimini de aynı şehirde tamamladı. Daha sonrasında eğitimini yeteneği ve ilgisi olan alana çevirdi. Müzik hayatında her daim yer alırken üniversite için İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda yarı zamanlı eğitim almıştır.

İstanbul Üniversitesi’nde aldığı Türk Müziği dersleri sayesinde kendini geliştirme şansı buldu. Ayrıca gelişime her daim açık oluşundan ötürü İstanbul Drama Sanat Akademisi ve Akademi 35,5 bünyesinde birçok ünlü isimden eğitim aldı. Vahide Perçin, Ayla Algan, Altan Gördüm gibi değerli sanatçılardan nefes, çan, ses, doğaçlama ve kamera önü gibi dersler alarak kendini daha da geliştirdi.

Müzik kariyerine back vokal olarak adım atan genç şarkıcı Uğur Özçelik, ilerleyen dönemlerde kendi projelerine de imza attı. Burcu akrep olan ve su sporlarıyla ilgilenen şarkıcının ilk single eseri, “Bu Yüzden” ve şimdilerde en ünlü eseri olarak öne çıktı. Sesini, yeteneğini ve yorumculuğunu kanıtlayan şarkıcı 2017 yılında bu şarkısıyla da birçok kişi tarafından dinlendi.

Söz ve müzik yazarı olarak kendi parçalarını seslendiren şarkıcı Uğur Özçelik, bu sayede büyük bir kitlenin ilgisini çekti. En sevdiği rengin siyah olarak bilindiği sanatçı, ayrıca yorumlama ve besteleme konusunda da bir hayli başarılı. Farklı çalışmalarla da ismini duyurmaya devam ederken son günlerde çıkan şarkısının adı da Yanar. Şarkıcı Uğur Özçelik, Yanar ile kariyer basamaklarını hızlı bir şekilde tırmanmaya devam ediyor.

 

  • Site Yorum

Bir yorum bırak