Altın Kolye Seçerken Nelere Dikkat Edilir?

Paylaş
 

Altın kolyeler birbirinden farklı seçenekler ile sizlere sunulmaktadır. Sonsuz çeşitleri olan bu kolyeler arasından seçim yaparken elbette dikkat etmeniz gereken bazı hususlar bulunmaktadır. Peki, bu hususlar nelerdir? Şimdi gelin, hep birlikte inceleyelim.

Kolyenin Uzunluğu ve Kalınlığı

Altın kolyeler, stillerin yanı sıra değişen uzunluklarda gelir. 14 inç kadar kısa bir gerdanlık veya 40 inçten daha uzun bir ip olabilirler. Tarzınıza, duruma veya bir kolye ucuna ihtiyacınız olup olmadığına göre seçim yaparsınız. Kolyeyi her gün takacaksanız kısa olanı tercih edebilirsiniz.  Ancak bir iş toplantısı veya düğün gibi resmi bir etkinlik için tasarlandıysa, uzun bir tanesi iyi bir seçenek olacaktır.  Genellikle kadınlar için tasarlanan zincirler 14 ila 42 inç arasında değişirken, erkekler için olanlar 12 ila 24 inç arasında değişebilir.  Bunları resmi veya günlük giyim ile ve kolye ile veya kolye olmadan takabilirsiniz.  Altın kolyenin kalınlığı, görünümünün ve fiyatının belirlenmesinde önemlidir.

Kolyenin Kalitesi

Kolyenin yüzeyine basılmış ve genellikle göze çarpmayan yerlerde bulunan küçük bir işaret onun kalitesini gösterecektir. Ayırt edici özelliği görüyorsanız, bu altın kolyenin saf olduğu anlamına gelir.

Tasarım

Altın bir tasarım seçerken amacı göz önünde bulundurun. Bazıları tek başına takarsanız iyi gider ve diğerleri bir kolye ucu eklerseniz güzel görünür. İfadeli bir kolye istiyorsanız, kalın olan en iyisidir. Üstelik kolye olmadan da takabilirsiniz. Kalın altın kolyeleri çoğunlukla erkekler taksa da kadınlar da onlarla cesurca gitmeyi seçebilirler.  Mümkün olduğunca minimal görünmeyi tercih ederseniz, ince bir kolye tercih edersiniz. Ve bir kolye ucuyla takarsanız, kolye yerine kolye ucuna odaklanılır. Çoğu insan, narin görünümleri nedeniyle bu tür ince kolyeleri tercih eder.

Sizin İçin En Uygun Kolye Seçenekleri

Sizin için en şık ve uygun yapıda olan kolye seçeneklerini Kayra mücevher olarak sunuyoruz. Yapmanız gereken tek şey ürünlerimizi detaylı bir şekilde incelemektir. Bu sayede hem kendiniz hem de sevdiklerini için en uygun tasarıma sahip olan kolye tasarımını kolayca bulabilir ve sipariş verebilirsiniz.

  • Site Yorum

Bir yorum bırak

Bunlar da ilginizi çekebilir