ATV Canlı Tv İzle

Paylaş
 

Atv Hakkında

 

1993 yılında yayın hayatına başlayan kanal, Kanal Medya Holding tarafından kurulmuştur. 2000 yılından sonra kanal idaresini, 3 medya şirketi devralmış, 2007 yılından itibaren de Turkuvaz Medya Grubu tarafından kanal yayın hayatına devam etmektedir. Kanal Sahibi Orhan Cemal KALYONCU’dur. Kanalın genel merkezi İstanbul ilinin Beşiktaş semtinde bulunmaktadır.

 

Kanalın Yayın Akışı

Kanal ilk zamanlardan beri en çok reyting alan programları bünyesinde barındırmayı ve en canlı tv olmayı başarmıştır. Kanal her alanda yayın yapmaktadır. Örneğin dizi, magazin, yarışma ve spor programları gibi yayınları izleyiciyle buluşturmaktadır. Ayrıca HD yayını üzerinden kanaldaki programlar daha gerçekçi bir şekilde izlenebilmektedir. Kanal Azerbaycan, Amerika Birleşik Devletleri ve Kıbrıs Cumhuriyeti gibi birçok ülkede yayınlanmakta ve izlenmektedir.

 

Sabah akşam yayınlanan haber programları ise ülkemizde yaşanan olayları sıcağı sıcağına evlerinize konuk etmektedir. Ayrıca Turkuvaz Medya Grubu bünyesinde bulunan gazete manşetlerine de kanalın sabah haberlerinde yer verilmektedir. Kanalı internet üzerinden de atv canlı şeklinde aratarak izleyebilirsiniz.

 

Her hafta yayınlanan diziler izleyicinin vazgeçilmezi olmuştur. Şimdi koltuğuna otur canlı tv izle ve keyfine bak.

  • Site Yorum

Bir yorum bırak

Bunlar da ilginizi çekebilir