Boobyfull Krem Türkiye’de Satışa Sunuldu

Paylaş
 

Boobyfull Krem Türkiye’de Satışa Sunuldu

 

Boobyfull krem Avrupa ve Amerika’da 2017-2019 yıllarında 10 milyon kadın kullanıcıya ulaştı. Boobyfull güvencesi ile artık Türkiye’de satışa sunuluyor.

Dermo kozmetik firması Boobyfull doğal ve harmanlanmış yağlardan oluşan kimyasal içermeyen Boobyfull kremin Türkiye’de satış rekoru kırdığını dile getiriyor. 2020 yılında hedeflerinin Türkiye’de en az 1 milyon kadına ulaşmasını bekleniyor. Üretimi Türkiye’de gerçekleşecek Boobyfull krem satışa devam ediyor. Milyonlarca kadın kullanıcısının ilgisini çekecek bu ürün tüm İso belgelerine sahip tek göğüs ve kalça bakım kremi olarak adlandırılıyor. Boobyfull göğüs kremi ve Boobyfull kalça bakım kremi selülit, çatlak giderici özelliklere hitap ederken göğüs ve kalça toparlamalarına karşı üretilmiştir. İçeriğinde kullanılan özel formülü sayesinde kalçada doğal yolla büyüme, sıkılaştırma ve toparlanma ya destek sağlıyor. Kullanım şeklin oldukça basit olan Boobyfull göğüs ve kalça kremi tüm kullanım detaylarını sitede sunuyor. Boobyfull kremin özellikleri sadece göğüs ile sınırlı kalmayıp bacak, gıdık, koltuk altı sarkmaları, karın ve bel bölgesi gibi bir çok bölge yede uygun. Ana maddeler: Kigeline, Yeşil papaya ve Pueraria Mirifica, çemen otu yağı, susam yağı, şerbetçi otu,rezene tohumu yağı gibi harmanlanmış yağ çeşitleri içeriğinde mevcuttur. Paraben ve kimyasal içermez.

 

Boobyfull Krem Lansman Fiyatı İle Türkiye’de 

 

Tüm Avrupa ve Amerika’da güncel kur oranı ile 199 TL olarak satışa sunulan Boobyfull krem Türkiye’de lansman fiyatına özel kısa süreliğine indirim yapıyor. 89 TL ile satışa sunulacak Boobyfull göğüs ve kalça kremi bu yüzden oldukça ilgi odağı duyuyor. Ön siparişi şimdiden 100.000 adeti geçen bu ürünün Tüm Düyanda aktif 10 milyon mutlu kullanıcısı bulunuyor. Satışlarını boobyfull.com sitesinden yapacak olan firma ürün tanıtımları gerçekleştirirken ürünün etkilerinin yanı sıra dermo kozmetik etkilerini vurgularken kullanıcılarının ilgililerini üzerine toplamayı sağlıyor.Resmi satış sayfası https://boobyfull.com/ üzerinden veya instgram facebook sayfalarından sipariş oluşturulabiliyor.

 

  • Site Yorum

Bir yorum bırak