Cabbar ŞALLIEL Orkestrası Yılbaşında Gaziantep Tugcan Hotel ‘ de Sahne alacak

Paylaş
 

Cabbar ŞALLIEL Orkestrası yılbaşında Gaziantep Tugcan Hotel de sahne alacak
Yılbaşı akşamı en özel şarkılarla Tugcan Hotel ‘de sizlerle birlikte olacak
TUGCAN Hotel CAM TERAS’TA YILBASI
20:00 itibari ile..
Cabbar Şallıel Orkestrası
Yıllardır Türkiye’nin birçok şehrinde sahneye çıkan, güçlü kadrosu ve sahne enerjisiyle eğlenceyi doruğa taşıyan Cabbar Şallıel Orkestrası, yılbaşında Tugcan Hotel de Gaziantep de sahne alacak. Grubun kurucusu Cabbar Şallıel, “Rezervasyonlar şimdiden dolmaya başladı. Tüm sevenlerimizi bekliyoruz” dedi.

1992 ‘den beri Müzik yapan Cabbar ŞALLIEL, sayısız değerli sanatçıyla keyifli sahne performansları sergilediği ve severek yaptığı müzik deneyimlerini kurduğu orkestrayla taçlandırdı. Bugün en özel günlerinizde müzik hizmetini sunan Cabbar ŞALLIEL Orkestrası, tecrübesi ve işini severek gerçekleştiren üyeleriyle tercih sebebi oluyor. Orkestranın hem şefi, hem de Kemancı’sı olan Cabbar ŞALLIEL tarafından kurulan orkestra, en güzel anlarınızın en eğlenceli ve en güzel tınıları oluyor. Eşsiz anlarınızı unutulmaz kılan Cabbar Şallıel Orkestrası, özel davet, nişan ve düğünlerde kaliteli ve özverili şekilde müzik hizmeti sunuyor.
Konserler, düğünler ve etkinliklerle çok yoğun bir yaz dönemi yaşayan orkestra hız kesmeden kış programına başladı. Orkestrayı, aralık aylarında çok yoğun bir program bekliyor.

18 ARALIK PAZAR

DİVAN WEDDING FESTIVAL’DA BULUŞALIM

Festival 10:00 – 22:00 saatleri arasında gerçekleşecek.
💥Cabbar Şallıel Orkestrası
🎶13 : 30 da sahne alacak..

💥Bu güzel düğün festivalinde bizleri davet eden
@divan.gaziantep yönetimindeki herkese ve tüm personeline çok teşekkür ederim..🙏

Hayallerinizi süsleyen rüya gibi bir düğün için Cabbar Şallıel Orkestrası tercih eden herkese çok teşekkür ederim 🙏
Kış sezonunda Gaziantep Antalya, Mersin, Bursa ‘ Uludağ, Ankara ve İzmir’de şirket yemekleri, bayi toplantıları ve konserlerin olacağını söyleyen Cabbar ŞALLIEL , yılbaşında Gaziantep Tugcan Hotel de sevenleriyle buluşacaklarını müjdeleyerek, “Yılbaşında Tugcan Hotel de olacağız. Çok keyifli bir yılbaşı olacak. Rezervasyonlar şimdiden dolmaya başladı. Tüm sevenlerimizi Tugcan Hotel ‘e bekliyoruz” dedi.

HEYACANLI AŞK DOLU RİTMİNİZE EŞLİK EDİYORUZ
ŞALLIEL, “Cabbar ŞALLIEL Orkestrası olarak bizlere göre iyi bir canlı müzik hizmeti kesinlikle işinin ustası müzisyenlerin ürünü. İşinin ustası olmak ise sadece müzik tecrübesiyle değil, müziği gerçekten severek icra etmekle mümkün. Çünkü ancak o zaman bir ekip uyumu sağlanabilir ve tınılar senkronlu şekilde kulağınıza keyifle çalınabilir. Biz orkestramızda bunu başardık. Hayatımızda bazı anların ve o anların bize yaşattığı duyguların kesinlikle tekrarı yoktur. İşte bu yüzden bu anlar eşsiz ve oldukça kıymetlidir. Bu kıymetli anlardan biri tabii ki düğün-davet organizasyonlarıdır. Cabbar ŞALLIEL Orkestrası olarak heyecanın ve telaşın en tatlı ve en eşsiz anı olan düğün-davet organizasyonlarında kalbinizdeki Aşk dolu ritminize eşlik eden en keyifli fon müzikleri Çalıp yöresel den tut en popüler şarkıları söyleyip orkestramla kemanımla hizmetimizle sunuyoruz. Tekrarı olmayan en güzel anılarınıza şahid oluyor anlarınızın, eğlencenin kulağınızdan silinmeyen ezgileriyiz” diye konuştu.

#cabbarsalliel #cabbarsallielorkestrasi #wedding #2023 #gaziantep #yeniyil2023

  • Site Yorum

Bir yorum bırak

Bunlar da ilginizi çekebilir