CAFE TASARIMLARI YAPAN MİMARLIK OFİSLERİ

Paylaş
 

Hayatımızın çoğunu geçirdiğimiz mekanlardır evimiz ve ofislerimiz. Gün sonunu evimizde sonlandırır, başlangıcını ise ofisimizde yaparız. Araya ise soluklanmamızı sağlayacak cafelerin de girdiğini düşünürsek ev-ofis-cafe üçlüsü arasında gidip geliriz büyük çoğumuz.

Teknolojinin,  sanayileşmenin, yoğun iş yükünün hayatımızın büyük bir kısmını  kapladığı şu dönemde bireylerin manevi gücünü , manevi huzurunu bulabilmeleri adına yardımcı olmak için 2015’ten bu yana İstanbul mimarlık ofisleri arasında yer alan TWO PLUS  ARCHİTECTS ekibi tüm hızıyla projelerine devam etmekte.

Hayatımızın büyük bir kısmını geçirdiğimiz son zamanların en çok tercih edilen yapısı olan villalarımız bizim temel yaşam alanlarımızdandır.Bu villalarda mimari oldukça önemlidir.Çünkü evimiz bizim bir sığınağımızdır.Yalnız iş hayatından,sosyal hayattan sıyrılıp sıcak ve samimi bir yuvada olmak değil , dışarıda yaşanan stresin ve gerginliklerin unutulduğu bir ortamdır . Bu yüzden ev tasarımı, villa tasarımı bireylerin ruhsal sağlığı açısından birtakım beğenilere göre dizayn edilen bir durumdur. Tam da bu esnada villanın, evin, mekanın duvarından, boyasına, mobilya çeşidinden, mobilya rengine, koltuk seçiminden, kumaş çeşidine göre A’dan Z’ye ne varsa ekibimiz sizlere ışık tutmak için hazır.

Evimizden çıkıp ofisimize gittiğimizde de maneviyatın, minimum stresin devam etmesini sağlamak amacıyla ofis tasarımıyla ilgili aklınıza gelebilecek isim yine TWO PLUS ARCHİTECTS ekibidir.

Farklı her mekanın tasarımı için işverenlerimize yoldaşlık yapan tecrübeli mimarlardan oluşan ekibimiz cafe tasarımları ile ilgili de sizlerin yanında yer almakta. Örnek cafe tasarımı projemizi buradan https://twoplus.com.tr/projeler/konsept-cafe-tasarimlari/ inceleyebilirsiniz.

Günümüzde villa, ev, ofis ,vb . gibi mekanlarda farklılaşma söz konusu. Bu farklılaşma cafe tasarımlarıyla da devam etmektedir. Çizgileri, dekorasyonu, rengi , atmosferi ve her dokunuşun özen ve titizlikle yapıldığını hissetmenin tek adresi ofisimizdir.

 

  • Site Yorum

Bir yorum bırak