Çikolata Yolculuğu

Paylaş
 

İlk olarak sütümüz Türkiye’nin en doğal beslenmiş hayvanlarından sağılır. Yüksek sıcaklık ile Lactenso teknoloji ile saklanarak fabrikamıza kadar gelir. İşinde en iyi olan süt üreticileri ile çalışırız. Taze ve özel kazanlarda hammaddemiz tesisimize ulaşır. Dünyanın en iyi kakao çekirdekleri bizim için toz haline gelir. En doğal bitkilerden toplanan özler bizim bonibon drajelerimiz için renklendirici olur. En doğal ürünler dünyanın en lezzetli çikolatasını üretmek için seferber olur.

Firmamız her gün aynı heves ve zevkle açar kapılarını yeni bir üretime. Birbirinden güzel çikolatalar, drajeler, pralinler, küvertürler, kokolinler üretmek için başlarız her yeni gün boş bir sayfaya. Zen çikolata olarak damaklarınızda lezzet bırakacak sağlıklı ürünler paylaşırız üretimimizden. Zen Çikolata olarak üretiriz her ürünümüzü. Bazen de farklı farklı markalara yaparız üretimimizi fason olarak. Ama en önemlisi hepsini kendi mutfağımızda üretir, kendi mutfağımızda tasarlarız. Sağlıkla yiyebileceğiniz ürünler haline getiririz. Çünkü biz çikolata denince akla gelen firmayız. Kakaonun fabrikamıza gelişinden işlenme ve üretilme aşamasına kadar her şeyini biliriz.

Ülke ekonomisine katkı sağlarken, ülkemizin bayrağını yurtdışında dalgalandırıyoruz. Kendi markamız olarak ürettiğimiz Monello, Tonybony başta olmak üzere Valenci markamız ile tüm dünyada ürünlerimizi satıyoruz. Kaliteli bir marka olarak ürettiğimiz tüm ürünlerde insan sağlığını ve geleceğinizi düşünerek hareket ediyoruz. Çevreye duyarlı üretim ve topluma saygılı üretimi gerçekleştiriyoruz.

Tane tane mis gibi, doğal biçimde ürettiğimiz drajelerimizde doğal şekerin yanı sıra trans yağ ve katkı maddeleri kullanmıyoruz. Size ve geleceğinize duyarlı, çocuklarınızın rahatlıla yiyebileceği kaliteli besinler üretiyoruz. Gönül rahatlığıyla yiyebileceğiniz ürünler üretiyoruz. Beğeni ve yorumlarını bizim için çok değerli lütfen sevgi ve mutluluğunuzu bizimle paylaşın. Birlikte nice çikolata ve draje üretimine.

  • Site Yorum

Bir yorum bırak