Çin Takvimi Ve Hesaplama Çeşitlerimiz

Paylaş
 

Gebelik Hesaplama Seçeneklerimiz

 

Sitemiz içerisine giren değerli ziyaretçiler cehre imkanlarını ve hesaplama avantajlarını değerlendirmeye devam etmektedir. Bunların başında gebelik hesaplama seçenekleri gelmektedir. Anne adayları hesaplamalar kısmına tıklayarak ya da arama butonuna yapmak istedikleri hesaplama çeşidini yazarak söz konusu işlemlere anında ve hiç vakit kaybetmeden başlayabilirler. Bunun için tek bilmeniz gereken şey son yaşadığınız adet tarihi olmaktadır.

 

Sitemizin kolay kullanım modeli sunan içeriğinde elde edeceğiniz tüm sonuçlar ve bulgular tamamen bilimsel olup 0’e yakın bir gerçekle karşınızda çıkmaktadır. Gebeliğinizi hafta hafta hesaplama avantajına da bizimle birlikte sahip olabilirsiniz. Sitemiz içerisinde özel yazılıma sahip hesaplama programı bulunmaktadır. Buraya son adet tarihinizi girdikten sonra tek yapmanız gereken şey çıkan sonucu takip etmektedir.

 

Sitemizi herkes kullanabilir ve tamamen ücretsizdir. Gerekli açıklamalar da sitemiz içerisindeki metinlerde okunabilmektedir.

 

Çin Takvimi Hizmetlerimiz

 

Uygulamalarımız içerisinde yer alan Çin takvimi de ek bir hizmet sunmaktadır. Her anne babanın çocuklarının sağlıklı olmasından sonra merak ettikleri tek şey cinsiyetleridir. Bu özel takvim de özel programlar ile birlikte sitemiz içerisinde yer almaktadır. Sizden istenen bilgileri yazdıktan sonra doğacak olan çocuğun kız mı yoksa erkek mi olduğunu gerçeğe yakın bir şekilde öğrenebilirsiniz. Size sunulan programda anne adaylarının hamile kaldığı ayı yazmanız gerekmektedir. Bununla birlikte doğum tarihinizi de ilave ederek doğacak olacak çocuğunuzun cinsiyetine dair bilgiler alabilirsiniz. Sitemiz başka hesaplamalar ile de hizmet vermektedir.

 

  • Site Yorum

Bir yorum bırak