Ekonomik Ankara Oto Kiralama

Paylaş
 

Ankara oto kiralama elbette ki araç satın alamayan kişilerin bütçeleri açısından çok daha uygundur. Ancak bugün kiralama fiyat bedellerine göz attığımızda da yüksek bütçelerin talep edildiği görülebiliyor. Bu şekilde kişiler araç kiralama noktasında da çeşitli sorunlar yaşayabiliyorlar. Ekonomik araç kiralama ihtiyacında olan, bütçesine uygun araçları kiralamak isteyenler için Cande Rent A Car kampanya dahilinde araçlarını sizlerle paylaşıyor.

Ankara araç kiralama işlemleriniz için belirli bir bütçeniz mi var? Siteye giriş yaparak fiyatlandırmalar inceleyebiliyorsunuz. Mesela geçiş sekmelerinde Fiyat Listesi isimli bir alan bulunuyor. Buraya giriş yapıyoruz. Hemen bizleri ekonomik sınıf kategorisi karşılıyor. Bu alanda yer almakta olan fiyatlandırmalar 150 TL üzerinden başlamaktadır. Araçların görselleri ve bilgileri de bu kategori sırasında sizlerle paylaşılmaktadır.

Dizel ya da benzin olmak üzere iki farklı seçenek bulunuyor. Aynı zamanda Ankara rent a car tercihlerinizde vites tercihi de yapabiliyorsunuz. Otomatik ya da manuel olarak tercihlerinizde bulunabiliyorsunuz. İşlemlerinizi gerçekleştirebilmek için rezervasyon seçeneğine tıklıyoruz. Yeni bir arayüz bizleri karşılıyor.

Karşımıza çıkmakta olan bu yeni ekran içerisinde alış yeri, dönüş yeri, tarihi gibi bilgiler talep ediliyor. Bu bilgileri giriş yapıyorsunuz. Aşağıda yer almakta olan ek hizmetler kısmında özel olarak talepleriniz varsa bunları da işaretliyorsunuz. Bu şekilde karşınıza bir fiyatlandırma çıkıyor. Fiyatlandırmanız otomatik olarak tercihlerinize göre hesaplanıyor. Siteyle iletişime geçmek isterseniz de Whatsapp başta olmak üzere iletişim numaralarını aşağıda görebiliyorsunuz.

  • Site Yorum

Bir yorum bırak