Elektronik Sigara Kartuşu

Paylaş
 

Elektronik Sigara Kartuşu

 

Smok ingilizce bir kelime olup türkçe karşılığı sigara anlamına gelmektedir. Smok fetch ise elektronik sigara olarak bilinmektedir. Pod mod markasına ait bir elektronik sigara olarak üretilen ve satışı yapılan bu ürün halen daha internet sitemizden satışı yapılan bir üründür.

 

Sigara kullanan ancak bırakamayan insanlar için çok önemli bir fırsat olarak üretilen bu ürünler, kullanım kolaylığı ve kolay ulaşılabilirliği sayesinde bütün tiryakilerin hayatına yeni bir ışık tutmaktadır. Ağır sigara kokusu ve bütün yaşam alanlarını nefes alamaz hale getiren ağır sigara dumanından kurtulmanın adresi olarak satışı yapılan smok fetch isimli bu ürünün mini ve midi modelleri bulunmaktadır.

 

Elektronik Sigara Kartuşları

 

İnternet sitemiz sadece bu ürünlerin kendisini satmakla kalmıyor aynı zamanda smok fetch mini ismiyle bu ürünlerin kartuşlarını satmaktadır. Bir kartuşla çalışan ve buhar dumanı oluşturmak suretiyle kullanılan bu ürünün kartuşu zaman zaman bitmektedir. Kartuşu biten bu ürünü yeniden kullanmanın tek yolu ise biten kartuşunu değiştirmektir.

 

Firmamızın internet sitesinde satılan smok fetch mini kartuş, sipariş vermeniz halinde en kısa sürede adresinize gönderilecek olan bir üründür.

  • Site Yorum

Bir yorum bırak

Bunlar da ilginizi çekebilir