Elektronik Sigara ve Nargile

Paylaş
 

Elektronik Sigara ve Nargile

Türkiye’de son yıllarda geniş kitleler tarafından kullanılan e-sigara cihazlarından biri de sektörde elektronik sigara ve nargile olarak satışı yapılan mod cihazlardır. Bu mod cihazlar geniş ve kaba görünüşlerine rağmen hem standart sigara çekimi gibi kullanılabilirken aynı zamanda nargile çekimi adı verilen ciğer çekim tekniğine imkan vermesi ile yoğun buhar performansı ortaya koymaları sebebiyle tercih edilmektedir.

Tüm dünyada elektronik sigara kullanıcıları her ne kadar geleneksel tütün ürünlerini bırakmak ve sigara tiryakiliğinden kurtulmak için e-sigara dünyasına giriş yapsalar da zamanla buhar performansı ve yoğun aromatik tatlarla farklı bir içim kültürüne de kendilerini kaptırmaktadır. Ülkemizde nargile dumanına benzer şekilde yoğun buhar ortaya çıkarılmasını sağlayan bu cihazlar bir pazarlama yöntemi olarak elektronik nargile şeklinde piyasaya sunulmaktadır.

Elektronik Nargile Özellikleri

Günümüzde e-sigara sektöründe en çok satılan markaların en çok tercih edilen popüler modelleri elektronik nargile adı altında e-sigara tutkunlarına sunulmaktadır. Bu mod cihazlar sahip oldukları geniş kasalarında bulunan büyük bataryaları sayesinde likidin ısıtılmasında yoğun enerji sarfiyatı yapabilmektedir. Ayrıca nargile içim elektronik sigara mod cihazlarının atomizerlerinde düşük ohm değerine sahip coiller bulunmaktadır.

Düşük ohm değeri, atomizerin bataryadan gelen enerjinin çok az şekilde dirençle karşılaşması anlamına gelmektedir. Bu sayede atomizerden coile verilen yüksek watt değeri sayesinde coil içinde bulunan likitin kuvvetli bir şekilde ısıtılması bu sayede yoğun bir buharın elde edilmesi mümkündür.

  • Site Yorum

Bir yorum bırak