Görüşlerinizi Filsözlük Üzerinden Dile Getirin

Paylaş
 

Görüşlerinizi Filsözlük Üzerinden Dile Getirin

Türkiye’de son yıllarda birçok kişi, sözlük sayfaları üzerinden hem gündemi takip ediyor hem de dile getirmek istediği görüşleri buralara yazıyor. Bu noktada fil sözlük, yeni bir adres olarak karşımıza çıkmakta. Sağlam ve sorunsuz bir altyapıyla hazırlanan siteye, üyelik ile dahil olarak yazarlık fırsatını kullanabiliyorsunuz.

Fil Sözlükte Birçok Kanal Var

Anonim kalma ilkesi üzerinden yola çıkarak tasarlanan fil sözlük, şık bir tasarıma sahip. Turuncu ve siyah renklerden oluşan basit ve etkili bir logosu var. Giriş sonrasında üst kısımda yer alan kanalları kullanarak o konuya dair girilmiş olan entrileri rahatlıkla okuyabilirsiniz. Sol kısımda gündem yazan bir buton var ve en çok entri girilen başlıklar bu sayede görüntülenebilir. Buna ek olarak bugün, siyaset, haber, ekonomik, belirsiz, kişiler, müzik gibi başlıklar dikkat çekmekte.

Hemen Üyelik Alın

Yazılan entrilerin kim tarafından girildiği görülebilir. Yazarlar, nesle göre kaydolmuşlar ve site yeni olduğu için şu an birinci nesil olanlar sözlükte çok sık karşınıza çıkacaktır. Üyelik işlemleri ise oldukça basit. Sağ tarafta yer alan kayıt ol yazılı yere tıkladıktan sonra ilk olarak kullanıcı adınızı belirlemelisiniz. Sonrasında email adresi, yaş, cinsiyet, şifre yazan kutucuklar doldurulmalıdır. Kayıt ol butonuna tıkladıktan sonra süreci başarılı bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Fil sözlük yazarlık başvurusu genellikle çok kısa süre içerisinde kabul edilmektedir. Böylelikle gündemi yakalamanız zor olmayacak.

  • Site Yorum

Bir yorum bırak

Bunlar da ilginizi çekebilir