İkinci El Araç Satışı

Paylaş
 

İkinci El Araç Satışı

İkinci el ve temiz bir araç satın almak isteyen kişiler, birçok farklı parametreye göre hareket ediyorlar. Fiyat bunların başında geliyor. Ayrıca arabanın sahip olduğu özellikler de göz önünde bulunduruluyor. Merak ettiğiniz bu detayların tümünü Gülan Grup sayfasından görüntüleyebilirsiniz.

Renault Fiyatlarını Öğrenin

Türkiye’de en çok satılan araba markaları arasında yer alan Renault, birçok farklı opsiyon sunuyor. Bu noktada Renault Megan fiyatı öğrenmek siteden çok kolay bir şekilde yapılabilmekte. Aracın 1.3 TCE modelinin değişik versiyonlarına yer verilmiş. Yüksek çözünürlüğe sahip olan fotoğraflar sayesinde, hem iç hem de dış görünümün nasıl olduğunu öğrenebiliyorsunuz.

Dacia Modelleri Sitede 

Son dönemde yapmış olduğu çıkışla dikkat çeken Dacia Sandero fiyatı, sayfada yer alıyor. Aile otomobili olan ve değişik motor seçenekleriyle üretilen aracın, nasıl bir performans gösterdiğini öğrenmek adına şanzıman ve motor özelliklerine bakabilirsiniz. Bunun yanı sıra test sürüşü imkanı da var. Siteden oluşturacağınız bir randevu sayesinde, arabayı belirlenmiş saat ve tarihte deneyebilirsiniz.

Fiat Egea Özelliklerini Öğrenin

Ülkemizde çok büyük bir ilgi gören markaların arasında yer alan Fiat, son dönemde farklı tasarımlara imza atmakta. Bunlardan birisi olan Egea, farklı satış rakamları üzerinden piyasada yer almakta. Fiat Egea fiyatı, aracın motor özelliklerine göre değişiklik gösteriyor. 1.3 motordan başlamak üzere 1.6’ya kadar farklı opsiyonlar mevcut. Performans anlamında ortaya çıkan sonuçlar ise değişiyor.

  • Site Yorum

Bir yorum bırak