İş Adamı Nadir Kerem Dağ’ın Hayat Hikâyesi

Paylaş
 

Nadir Kerem Dağ Malatya’da dünyaya gelmiştir. İlk ve orta öğrenimini Malatya’da görmüştür. Yüksek öğrenimini European University of Macedonia’nın Diş Hekimliği Fakültesi’nde tamamlamıştır. Eğitimi süresince uluslarası sempozyumlara, konferanslara ve eğitimlere katılmış ve sunumlar yapmıştır. Harvard Business School, Università Commerciale Luigi Bocconi ve University College London’da çeşitli eğitim ve kariyer programlarına katılmıştır.

 

Dağ Mağazacılık Ltd. Şti. bünyesinde 2017 yılında lüks deri aksesuar markası Portalusso’yu, 2018 yılında kadın giyim, takı ve aksesuar markası Klen’i ve 2020 yılında Milano merkezli kadın plaj giyim ve gümüş takı markası Orange Beluga International S.p.A.’yı kurmuştur.

 

The Eastern Europe Business Awards (EEBA) tarafından 11 Ocak 2020’de Sofya’da düzenlenen törende yılın en iyi girişimcisi ödülünü kazanmıştır.

 

Evrimsel biyoloji, evrimsel antropoloji, sosyobiyoloji ve girişimcilik alanlarında kendisine ait web sitesinde, çeşitli blog ve dergilerde popüler bilim yazarlığı yapmaktadır. Macedonian Dental Society ve International Association for Dental Research (IADR) üyesidir. İngilizce ve Makedonca bilmektedir.

 

  • Site Yorum

Bir yorum bırak

Bunlar da ilginizi çekebilir