Juul Modelleri, Kullanımı ve Fiyatları

Paylaş
 

Sigara içen kişilere alternatif olarak üretilmiş olan elektronik sigara cihazları, her geçen gün geliştirilmekte ve piyasaya kişilerin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik sayısız ürün sunulmaktadır. Elektronik sigara arayışına giren kişilerin sıklıkla rastladığı ve merak ettiği başlıklardan biri Juul nedir? sorusudur. Juul, elektronik sigara kullanan kişilerin ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile üretilmiş, son derece kullanışlı bir e- sigaradır. Sektör lideri olarak kabul edilen bu ürün, smok batarya, sıcak regülatör ve cihazın şarj durumunu görebilmek adına one hit wonder adı verilen bir sensörden oluşmaktadır.

Özel olarak üretilmiş olan Juul Podlardaki atomizerler, serbest bazlı nikotinler yerine, nikotin tuzundan üretilmiş ve tescillenmiş sıvı formülleri taşımaktadır. Cihazın her bölmesinde yeni bobinlerin bulunuyor olması, değişim ve kurulum gibi sorunların ortadan kalmasını sağlamaktadır.  Juul Pod elektronik sigara üzerinde bir manyetik şarj yuvası bulunmaktadır ve kolaylıkla şarj edilebilir olan bu cihaz rahatlıkla bir saatten fazla kullanılabilmektedir. Elektronik sigaralar içinde kendine bir pazar oluşturmayı başarmış olan ürünümüzde kullanılacak kapsüller, cihazın üstünü tıkaması sayesinde ağızlık görevi görmekte ve kişilerin cihazı kullanımının kolaylaşmasını sağlamaktadır. Sizlerde özel olarak üretilmiş ve her detayı en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş olan Juul Pod ürünlerine sahip olmak ve Juul fiyat aralıkları hakkında fikir sahibi olmak istiyorsanız firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.

Juul Pod Kullanımı Nasıldır?

Juul Pods son derece kolay bir kullanıma sahip olan ve yapılan araştırmalara göre normal sigaradan alınacak olan zarardan yüzde doksan beş daha az zararlı etki yaratan bir üründür. Kişilerin ihtiyaçları doğrultusunda özel olarak üretilmiş olan bu ürün üzerinde herhangi bir ateşleme butonu ya da bir tuş bulunmamaktadır. İki parçadan oluşmakta olan bu cihazın parçaları birleştiğinde hemen kullanılabilmektedir. Satın alacağınız Juul başlangıç seti içinde USB girişine sahip olan özel bir şarj aleti bulunmaktadır ve bu cihaz sadece bu şarj aleti ile kullanılabileceği için kişiler kesinlikle kabloyu kaybetmemeye özen göstermelidir.

Satın alacağınız başlangıç seti içinde dört adet kartuş bulunmaktadır ve bu kartuşların tak çıkar şeklinde kolay bir kullanımı bulunmaktadır. Başlangıç kiti içinde bulunan kartuşların her biri farklı salt likit içermektedir. Cihazlara kolayca takılabilecek olan Juul kartuşlar bir günden daha fazla kullanılabilmekte ve kartuşun bitme durumu kişilerin günlük tüketim durumuna bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Kullanıcılar birbirinden farklı salt likit içeriklerini deneyerek, kit içindeki kartuşlar bittikten sonra damak tadına en uygun Juul kartuş likitini, resmi internet sitemiz üzerinden kolayca satın alabilme şansına sahiptir. Juul Pod, özel cihazı ile bir saat kadar şarj edildiğinde tüm gün sorunsuz bir şekilde kullanılabilmektedir. Cihazda kırmızı ışık yandığında elektronik sigaranın şarjının yakında biteceğini anlayabilir ve hemen şarja takabilirsiniz. Cihaz tamamen şarj olduğunda kırmızı uyarı lambası yeşile dönüşmektedir.

Juul Sipariş

Sigara kullanan ve çeşitli nedenlerden dolayı farklı arayışlar içine giren kişiler için özel olarak tasarlanmış olan Juul elektronik sigara, muadillerinden oldukça farklıdır ve son derece kolay bir kullanıma sahiptir. Juul marka elektronik sigara çeşitlerini satın alabileceğiniz birçok kanal bulunmaktadır. Fakat Juul sipariş oluştururken dikkat etmeniz gereken tek şey alışveriş yapacağınız kurumun güvenilir olması ve satın aldığınız ürünün orijinal olmasıdır. Bu nedenle herhangi bir firma üzerinden sipariş oluşturmak yerine Juul Türkiye üzerinden sipariş oluşturarak, kendinizi garantiye alabilirsiniz. Ayrıca yetkili firmalardan oluşturacağınız siparişlere ek olarak Juul Kartuş satın al seçeneği ile dilediğiniz salt likit içeriğini ekleyebilirsiniz.  Sizde kendinizi özel hissetmek istiyorsanız bu ürünü satın alabilirsiniz.

  • Site Yorum

Bir yorum bırak