Konya Eae Ve Elektrik Kabin Çözümleri

Paylaş
 

Konya Eae Ve Elektrik Kabin Çözümleri

 

1974’den günümüze kurumsal ve başarılı olarak hizmet veren EAE, ülkemizin her köşesine eksiksiz hizmet götürmektedir. Bu hizmetlerin başında, Busbar, Kablo Kanalı ve Kabin çözümleri gelmektedir. Ülkemizde Konya EAE Konya bölgesinde verilen hizmetleri yüksek teknolojiyle sunmaktadır. En son çıkan teknolojik gelişmeler, elektrik dağıtım sistemlerinin güvenliği ve sorunsuz işlem yapması için gerekli fizibilite çalışması sonrası faaliyete geçirilir. Projeye dayalı yapılan çalışmalar için uzman mühendisler tarafından çizilmektedir.

 

Ülkemizde elektrik ürünleri üretiminde hizmet veren firmamız, Konya EAE olarak çalışmalarını tek merkezden yürütmektedir. İstanbul Esenyurt’ta olan merkezden verilen hizmetlerin koordinasyonu yapılmaktadır. Ancak tüm bölgelerde verilen hizmetler aynı kalite ve standartlarla sunulmaktadır. Bu standartların verildiği hizmetlerimizin başında elektrik kabini projesi gelmektedir.

 

Konya EAE Elektrik Kabini Çözümleri

 

Ülkemizde e-kabin projesi çözümleri gerçekleştiren firmaların başında EAE gelmektedir. Bu noktada yapılan projelerde S,D ve L serisi kabinlerin üretimi ve kurulumu yapılmaktadır. Yine yapılan duvara monta kabinlerde ise, monoblok, M, O ve İç tesisat kabinleri olarak proje bazlı yapılmaktadır. Ayrıca e-kabin onarımları da firmamız tarafından onarım çalışmaları dahilinde gösterilmektedir.

 

  • Site Yorum

Bir yorum bırak