Marka Gömlek İhracat Fazlası Ürünleri İle Dikkat Çekmeye Başardı!

Paylaş
 

Dünya üzerinde ünlü markaların ihracat fazlası ürünleri ile satışa sunan “Marka Gömlek” firması uygun fiyat ve kalite güvencesi ile satışlarına başladı.

1- Klasik Gömlek

Adından da anlaşılacağı üzere “klasik” olan bu gömlek, özellikle takım elbise ve ceketlerin içine en çok tercih edilen gömlek çeşididir. Slim fit kesime göre biraz daha bol, hatları belli etmeyen, bedene oturmayan bir kesimi vardır. Kendi bedeninize ve boyunuza uygun bir seçim yaptığınızda sizi asla yarı yolda bırakmayacak olan klasik gömlekleri takım elbisenin içinde kullanabileceğiniz gibi, bir yaz akşamı dışarı çıkarken daha spor bir kombininizde de tercih edebilirsiniz. Erkek gömlek modelleri arasında en gözde modellerden biri olan klasik gömlekler, Hatemoğlu’nda sizi bekliyor.

2- Slim Fit Gömlek

Üste oturan bir gömlek çeşidi olan slim fit gömlekler, fit, ince ve uzun vücut sahiplerinin hiç düşünmeden tercih edebilecekleri bir gömlek çeşididir. Bedene oturduğu için genel olarak göbekli erkeklerin kaçınması gereken bir model olan slim fit gömlekler, kullanıldığı yere bağlı olarak sportif durabileceği gibi, kişiye resmi bir hava da katabilir. İster günlük kombinlerinizde, ister iş hayatınızda tercih edebileceğiniz slim fit gömleklerle şıklığınıza şıklık ekleyeceksiniz.

Lacoste, Gant, Fred Perry, Tommy Hilfiger ve çok daha firmanın ihracat fazlası ürünlerini uygun fiyata satışa sunmaya başladı.

  • Site Yorum

Bir yorum bırak