Medyum Amir Ahmed Hoca’nın Büyüleri ve Ritüelleri

Paylaş
 

 

Medyum Amir Ahmed aslen Iraklıdır. Medyum Amir Ahmed, ilimlere karşı ilgisini çocukluğundan beri değerlendirmeye başlamıştır. Küçük yaşlardan beridir eğitim alan Medyum Amir Ahmed bu bilgisini ve tecrübesini birleştirmiştir. Türkiye’ye geldiğinde bilgini ve tecrübelerini burada vermeye başlamıştır.

Büyüler ve ritüeller konusunda oldukça tecrübeli olan Medyum Amir Ahmed Hoca büyüler konusunda tercih edilebilecek güvenli medyumlar arasında yer alır.

Medyum Amir Ahmed birçok türden büyü yapıyor. At nalı celbi ve hamura celbi büyülerini de yapıyor. Hamura celbi en çok biline büyüleri arasında yer alıyor. Ayrıca aşk duası, sabun büyüsü, adet kanı büyüsü, domuz yağı büyüsü, kaşık büyüsü, muhabbet büyüsü de yaptığı büyüler arasında yer alıyor. Becerileri tek büyü değil, ritüeller konusunda da oldukça başarılıdır. Bu ritüeller arasında papaz ritüeli, geri döndürme ritüeli, geri getirme ritüeli, bağlama ritüeli, aşk ritüeli yaptığı ritüeller arasında yer alıyor. Geri döndürme ritüeli, geri getirme ritüeli en çok tercih edilen ritüeller arasında yer alıyor.

Aşk duası bugünler de oldukça popüler bir duadır. Birine aşık olup o kişi ne yaparsa yapsın karşılık vermediğinde son çare olarak bu duaya başvurulur. Bu dua işinde ehli birine yaptırıldığında kesin olarak tutması mümkündür.

Büyü ve ritüeller konusunda değil yapılan büyüleri de bozmaktadır. Eğer size büyü yapıldığından şüpheleniyorsanız Medyum Amir Ahmed size yardımcı olabilir.

Ayrıca Medyum Amir Ahmed Hoca hakkında yapılan gerçek kullanıcı yorumlara ulaşmak için Medyum Yorumları Sitesi web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

  • Site Yorum

Bir yorum bırak

Bunlar da ilginizi çekebilir