Metin2 Yang Fiyatları

Paylaş
 

Metin2 Yang bir çeşit para birimidir. Her oyunda bilindiği gibi belirli paralar bulunmaktadır. Kimisi coin ismi ile adlandırılır. Kimisi farklı isimlerle adlandırılır. Oyununun içerisinde ne kadar yangınız olursa o kadar çok ve iyi eşyalar edinebilirsiniz. Yangı elde etmek istiyorsanız bu durumda Metin2 içerisinde daha fazla canavar yok etmeniz ve onlardan elde ettiğiniz Yanglar gibi aynı zamanda görevleri de bitirmeniz gerekmektedir. Canavarlar ve görevler sizlere çeşitli yanglar kazandıracaktır. Öncelikle birazdan Metin2 hakkında bilgi vermeye çalışalım. 

  1. Metin2 Nasıl Bir Oyundur? 

İlk olarak Kore’de yayınlanmaya başlayan Metin2 kısa sürede dünyada birçok kullanıcı tarafından oynanmaya başlanmış bulunmaktadır. 2006 yılında oyun satın alınmış ve 17 dile çevrilerek hikayesi daha da profesyonelleştirilerek sunulmuş bir oyundur. Oyunun içerisinde karakterinizi daha da geliştirmek için belirli itemlere ihtiyacınız bulunmaktadır. Bu itemleri almak için de oyunun içerisinde Metin2 Yang sistemi bulunmaktadır. 

Hikâyesi oldukça kaliteli olmasının yanı sıra kullanılan oyun sistemi ile de ön plana çıkan Metin2 içerisinde oyun çok keyifli ve oynayan için sürükleyici bir hale gelmiş bulunmaktadır. 

  1. Metin2 Yang Nasıl Alınır? 

Her oyunda olduğu gibi Metin2 içerisinde de bir para birimi bulunmak durumundadır. Sizlere Metin2 oyunun başında belirli zırhlar ve silahlar verilmektedir. İlerleyen seviyelerde ise level ilerledikçe elbette ki oyun daha da zor olmaktadır. Gerek sizlerin alacağınız saldırılarda daha güçlü durabilmeniz gerekse yapacağınız saldırılardan daha başarılı bir şekilde çıkabilmeniz için bazı zırhlara ve silahlara ihtiyacınız bulunmaktadır. Bu durumda yapmanız gereken elbette ki çeşitli itemleri almaktır. İtemleri almak için kullanılacak olan para Metin2’nin içerisinde Metin2 Yang denen oyun parasıdır. Oyun parası olarak kullanılan bu para yaratık keserek elde edilebilmektedir. 

Ejder parasının aksine şehrin dışındaki yaratıkları keserek elde edebileceğiniz bu para sayesinde sizler de karakterinizi daha güçlü hale getirebilirsiniz. Zırh, silah ve takıcıları geliştirmek aynı zamanda demircide artı basmanız gerekmektedir. Oyunun içerisinde level ilerledikçe belirli koloniler kurulmakta ve koloniler arasındaki savaşlar ile birlikte aynı zamanda farklı turnuvalarla çok daha keyifli hale gelmektedir. Bu durumda sizler de kendi karakterinizi daha ileri götürmek için bu para birimi ile çeşitli alımlar yapabilirsiniz. Bu konuda plyr.com üzerinden detaylı şekilde bilgi alabilir aynı zamanda da istediğiniz zaman uygun fiyatlı bir şekilde buradan yang alabilirsiniz. Bu sizin özellikle level atlama hızda ve kişisel gelişiminizi de çok büyük fayda sağlayacaktır.

  • Site Yorum

Bir yorum bırak

Bunlar da ilginizi çekebilir