Uygun Fiyatlı Pırlanta Beştaş Yüzük Modelleri Neler?

Paylaş
 

Pırlanta yüzük dünyasında tektaş ve beştaş yüzükler hala yerlerini korumaya devam ediyor. Kadınların şıklığının bir parçası olan pırlanta yüzük modelleri kadınların vazgeçilmez takıları arasında yer alır. Piyasada çok fazla pırlanta yüzük modeli bulunuyor. Her bir yüzüğü kendi içinde farklı kategoride sınıflandırmak mümkündür. Tektaş. Beştaş ve baget yüzük olarak sıralanabilir. Beştaş yüzükler üzerinde beş adet pırlantanın yan yana sıralanışı ile oluşan bir yüzük çeşididir. Pırlanta yüzükler içinde en çok tercih edilenler arasında yer alır.

Beştaş

Beştaş yüzük nedir dediğimizde bunun çok kısa ve net bir cevabı  vardır. Aşk, sevgi ve bağlılık ifade etmesi bu sorunun cevabını net olarak açıklar.   Her bir pırlanta, huzur, aşk, sadakat, bereket ve mutluluğu temsil eder. Erkekler, sevdiği kadına böyle bir hediye sunarak ona ne kadar değer verdiğini tek hareketle anlatabilirler. Geçmişten bu zamana evlilik teklifleri hep ya tektaş ile ya da beştaş ile yapılmıştır. Alyansın üzerine kondurulan beş adet taş ile onun kalbini çalabilir, mutlu edebilirsiniz.

Beştaş Yüzük

Pırlanta yüzükleri çok sevip veya sevdiği kişiye almak isteyen kişilerin en çok araştırdıkları konulardan bir tanesi uygun fiyatlı yüzüklerin olup olmamasıdır. Son zamanlardaki altının yükselişi elbette pırlanta yüzükleri de etkiliyor. Beştaş yüzük tektaş yüzüklere oranla üzerinde daha fazla taş bulunduruyor. Dolayısıyla uygun fiyatlı beştaş yüzük almak isteyen kişiler daha düşük karatta olan yüzükleri tercih edebilirler. Yüzük taşlarının büyük veya küçük olması sevdiklerinin mutlu olmasını etkilemez.  El işçiliği ve parlaklığı yönünden kaliteli bir yüzük ile sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.

Pırlanta Beştaş Yüzük

İnce parmaklara şık ve gösterişli beştaş yüzükler yakışır. Şıklığını en iyi şekilde ifade etmek isteyen kadınların tercihi tektaş veya beştaş yüzüklerdir.  Her ortamda kullanılabilecek bir model olmasından dolayı parlaklığı ile gözlerini alamayacak şekilde dikkat çekicidir. Pırlanta beştaş yüzük modelleri kadınların güzelliğini en iyi şekilde yansıtabilme imkanını sunuyor. Sade ya da sofistike modellere uygun fiyatlara sizlerde sahip olabilirsiniz.

  • Site Yorum

Bir yorum bırak

Bunlar da ilginizi çekebilir