RUIN Enfes Menüsü ile Azerbaycan’da En İyi Mekân Olma Yolunda.

Paylaş
 

Bakü’deki RUIN, sıra dışı yemek isimlerine sahip bir restoran… Burası, aynı zamanda Azerbaycan’da tüm ürünleri en taze olan tek mekân… Balık çeşitleri, Alabalık Istakoz, yemekleri imza yemeklerinden… Istakozu, buraya yeniden gelmeme neden olacak kadar lezzetli. Üstelik kullandıkları malzemelerin topraktan tabağa ulaştığı tüm süreci biliyor, takip ediyorlar.

Burada en çok hoşuma giden şeylerden bir diğeri de çalışanların çok nazik olması ve menüye hakım olmaları ne yemek istediğinizi önerileri çok başarılı bir mekân.
Bakü’de faaliyet RUIN, çok özel konsepti ve tasarımı en iyi mekanlar arasında gösteriliyor. Sınama odaları ve karaoke yaparak eğlenceli zaman geçirmek için muhteşem bir mekân.

Muhteşem bir konsept karşısında taze balıklarını ve stekhosue yerken sevdiklerinizle sohbet edebileceğiniz gayet güzel bir mekan RUIN. Balıkları taze ve çeşitli. Mezelerinde çok daha iddialılar. Eğer sevdiklerinizle güzel bir akşam yemeği yerken güzel bir keyif almak istiyorsanız RUIN Balık tam size göre. Güzel bir akşam yemeğinden sonra ise mutlaka cheesecake tatlısından yemelisiniz. RUIN, balık sevmeyenleri de düşünmüş ve menüsüne ızgara et çeşitlerini eklemiş. Çalışanlarının ilgi ve alakası da gayet yerinde. RUIN da gerek lezzetli balıkları gerek de muhteşem manzarası ile Azerbaycan’ın en iyi restoranları listesinde! Bu restorandı takıp etmek için İnstagram adı RUIN Rooms (@ruinbaku)  buradan takip edebilirsiniz.

  • Site Yorum

Bir yorum bırak