Tektaş Yüzük Modelleri Zarifliğinizi Öne Çıkarın

Paylaş
 

Kadınların parmaklarına estetik bir görünüm katan pırlanta tektaş yüzük modelleri her yaş grubuna hitap etmektedir. Günlük yaşantınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz ve aşkınızın bir  nevi simgesi olan tektaşlar ile tüm gözleri üzerinize çekmeniz mümkündür. Değişik karat aralıklarına, büyüklüğe ve çeşitli özellikler ile üretilmektedir. Işıltıları ile gözleri kamaştırırlar ve bu sayede özellikle gece davetlerinde veya yemeklerde kadınların adeta bir yıldız gibi parlamalarını sağlamaktadır. İsteğe göre özel kesim teknikleri ile işlenen pırlanta tektaş yüzük modelleri evlilik tekliflerinde en çok tercih edilen yüzükler arasındadır.

Tektaş Yüzük

Tektaş yüzük, adından da anlaşılacağı üzere yüzüğün orta kısmında tek bir adet pırlanta taşı bulunan modellere verilen addır. Her tarza uygun sağlayan model seçenekleri ile tüm kadınların hayalini kurduğu yüzük modelleri arasındadır. Pırlanta, değerli taşlar sınıfında bulunmaktadır. Bu nedenle hem maddi hem de manevi değeri oldukça yüksektir. Usta eller tarafından işlenen bu pırlanta taşlar ile üretilen tektaş yüzük modelleri görenleri kendisinie hayran bırakır.

Özellikle sevgililer gününde, evlilik teklifi yapılırken, yıldönümü ve doğum günlerinde hediyelik olarak oldukça sık tercih edilmektedir. Sizde sevdiğiniz kadına anlamlı ve etkileyici bir hediye vermek istiyorsanız Amor Pırlanta internet sitemizdeki ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. Böylelikle aşkınızın simgesini bir ömür boyu parmağınızda taşınmasını sağlayabilirsiniz.

Tektaş Yüzük Modelleri

Tektaş yüzük modelleri, oldukça geniş bir ürün çeşitliliğine sahiptir. Ayrıca kadınların mücevher kutularında mutlaka bulunması gereken en zarif aksesuarlardan biridir. İsteğe göre sarı altın rengi, beyaz altın ve rose (pembe) gold rengi olarak da üretilebilmektedir. Kadınların parmaklarında oldukça zarif bir görünüm katmaktadır. Ortasında tek bir pırlanta taş bulunan bu modellerin yanı sıra tektaş pırlantanın etrafında daha ufak taşlar bulunan modeller de mevcuttur. Bu modeller ise kenar taşlı tektaş yüzük modelleri olarak geçmektedir.

Tektaş Yüzük Fiyatları

Tektaş yüzük fiyatları, her bütçeye uyum sağlaması amacıyla değişkendir. Farklı karat değerine sahip olan onlarca model bulunmaktadır. Bu durum ise yüzüğün fiyatının esnek olmasını sağlar. Yüzük üzerinde bulunan pırlanta taşı büyüdükçe fiyatı da buna oranla artmaktadır. Ayrıca taşın kesimi ve modeline göre fiyatları değişmektedir.

  • Site Yorum

Bir yorum bırak

Bunlar da ilginizi çekebilir