Temizlik Hizmetlerinde Öncü

Paylaş
 

Temizlik Hizmetlerinde Öncü  

 

Firma olarak kurulduğumuz günden bu yana yaptığımız tüm hizmetlerinde müşteri memnuniyetini esas alıyoruz. Beylikdüzü temizlik şirketleri arasında yer alan firmamız en çok tercih edilen firmaların başında gelmektedir. Firmamıza inşaattan yeni çıkmış ev ya da ofisinizi temizlettirebilirsiniz. Ayrıca şirketlerin dış cephelerinin camlarını da vinçlerimiz sayesinde kısa sürede temizlemekteyiz.

 

Ev ve ofislerinizin temizliğini yapmanın yanında büyük villalarınızı da temizlemekteyiz. Tüm temizlik işlemlerinde eşyalarınızın ve döşemelerinizin zarar görmemesi için özen göstermekteyiz. Halı ve koltuklarınızın temizliğinde de özel deterjanlar kullanmaktayız. Ayrıca özellikle koltuklarınızın temizliğini yerinde yapmaktayız.

 

Uygun Fiyat Avantajı

 

Fabrikalarınızın taban temizliklerini de kısa süre içerisinde özenle yapan firmamız sizlere uygun bir fiyat politikası da sunuyor. Beylikdüzü temizlik şirketi olarak yaptığımız tüm çalışmaları piyasanın altında bir fiyat politikasıyla yapıyoruz.

 

Ayrıca Beylikdüzü temizlik firmaları arasında yaptığı işlere sonuna kadar güvenen bir firma olduğumuzun da garantisini veriyoruz. Memnun kalmadığınız işlemlerde yeniden temizlik yapıyor ve sizden hiçbir ücret talep etmiyoruz. Firmamıza temizlik işlemleriniz için telefon numaramızdan ya da sitemiz üzerinden istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.

  • Site Yorum

Bir yorum bırak

Bunlar da ilginizi çekebilir