TONER DOLUMUNDA GARANTİ KAPSAMI NEDİR?

Paylaş
 

TONER DOLUMUNDA GARANTİ KAPSAMI NEDİR?

Garantili toner dolumu yapmayan dolumcu olmamasına karşılık, kimin neye garanti verdiği konusundaki gizem gün yüzüne çıkabilmiş değil. Garantinin standardı kağıt üzerine baskı yapması mı, yoksa orijinal kalitede kopya vermesi mi, kaç sayfa basacağı mı, yazıcınızı kirletmeyeceği mi? Bunların hiç birinden bahsedilmeden %100 garantili toner dolumu ibaresini her yerde görmek mümkün.

Mülkiyeti size ait olan kartuşu dolumcuya verip bunu doldur dediğinizde, yaptığı işlem yalnızca kartuş içine toz koymak olduğunda ve üç gün sonra sorunla karşılaştığınızda neler olacak hiç düşündünüz mü? Düşündüğünüzde siz de içinden çıkamayacaksınız. Biz firma olarak bu sorunu baştan çözümledik öncelikle. KALİTELİ TONER üretimi yapıyoruz. Üretimden kasıt; elinizdeki toner kartuşunu alıp doldurmuyoruz. Orijinal toner kullanan firmalardan satın aldığımız boş toner kartuşlarını atölyemizde son vidasına kadar söküp dağıtıyoruz (ayrıntılarını sitemizdeki VİDEOdan izleyebilirsiniz). Çalışan aksamı sıfır yedekleriyle değiştirerek, yalnızca ilgili toner kartuşunda kullanılmak üzere üretilmiş toner tozu kullanarak dolum işlemini tamamlıyoruz.

Parçaları yenilenmiş, uygun tozla tam dolum yapılmış yazıcı toneri ilgili yazıcıda test edilerek yalnızca orijinal kalitesinde baskı yapan kartuşlara garanti etiketi yapıştırılır. Müşterimiz sipariş verdiğinde elimizdeki hazır yenilenmiş kartuş firma elemanlarımızca adrese getirilip, yazıcıda test sayfası alınıyor. Baskı kalitemiz beğenildiği taktirde teslimat yapılıyor. Ürettiğimiz kartuşlara o kadar güveniyoruz ki; içindeki toner tozu veya çip bitene dek kullanıcı hatalarını dahi kapsayan tam garanti veriyoruz. Sorun çıkma ihtimali çok küçük bir ihtimal dahi olsa en kısa sürede üründeki kusur gideriliyor. Giderilemeyecek durumda ise yenisiyle değiştiriyoruz.

Garantili toner dolumu yaptığını iddia eden dolumcularla kıyaslanamayan bu anlayışla satın aldığınız ürüne ödediğiniz her kuruşun karşılığını alabiliyorsunuz.

Çok ucuz fiyatlara yapılan dolumlarla dahi karşılaştırıldığında birim kopya fiyatımızın çok daha ucuza geldiği ürünlerimizi görerek satın alabileceğinizden risk almadan kaliteli baskı garantimiz yanında sonuna kadar güvenle kullanabileceğiniz bir ürüne sahip olabileceksiniz.

1999 yılından günümüze kadar kalite çizgimizi bozmadan koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesiyle çalışan firmamızla tanışarak farkımızı görebilirsiniz.

Toner dolumu fiyatları açısından lazer yazıcı tavsiyeleri bölümüze bakarak ekonomik fiyatlı ürünler tercih edilebilir, yazıcı kartuşlarının baskı kapasiteleri ve fiyatları hakkında bilgi alınabilir.

 

Orijinal toner , muadil toner ve fotokopi toneri siparişleriniz için www.binbirtoner.com adlı siteyi ziyaret edebilir ve 0542 695 32 99 numaradan bizlere en uygun fiyatlar için ulaşabilirsiniz

 

  • Site Yorum

Bir yorum bırak