Türk Sohbetin Adresi Turkchat.Com

Paylaş
 

Türkiye’nin en köklü Turk Sohbet Sitesi olan TURKCHAT.COM faaliyet hayatına 1998 yılında başlamıştır.
Yaklaşık 20 yıla varan eglence sektöründeki tecrübesi ve alt yapısı ile kullanıcılarının yıllardır begenisini kazanmaktadır.
Site içerisinde ücretsiz şekilde bir çok imkan ve özellik bulunmakta olup, bu alanlardan faydalanırken özel bilgileriniz veya kimlik bilgilerinize ihtiyaç duymadan verilmektedir.

Site içerisinde Görüntülü Sohbet ve Sesli Sohbet imkanı ile birlikte ücretsiz yazılı sohbet edebilir sosyal medya kanalları üzerinden bulunan video ve paylaşımları diger kullanıcılarla paylaşabilirsiniz.

Facebook üzerinden özel api uygulamarı sayesinde facebook üzerinden de baglanabileceginiz sitemiz içerisinde Yarışma odası ve Çok seçenekli bilinen resmi radyo frekanslarını da dinleyebilirsiniz.

Mobil kullanıcılarımız için iOs ve Google Play Store üzerinden elde edebilecekleri mevcut uygulamalar sayesinde günün istediginiz saatinde girebilir ve yeni arkadaşlar elde edebilirsiniz.

Yurt dışında bulunan gurbetçi vatandaşlarımızın da yogun şekilde tercih ettigi TURKCHAT.COM ‘da yurt dışında bulunan gurbet sohbet odalarında buluşabilirsiniz.

Bunlar ve daha fazlası için siteyi ziyaret etmenizi bekliyoruz.

  • Site Yorum

Bir yorum bırak

Bunlar da ilginizi çekebilir