Yangın Kapısı Fiyatları

Paylaş
 

Yangın Kapısı Fiyatları

Yaşamın bizzat kendisine açılan alan olarak da bilinen yangın kapıları, tek bir işleve sahip olmamasıyla bilinir. Bunun hem tahliye hem de yangının etkilerini belli bir süreye kadar kontrol altına alma özelliği vardır. Çünkü özel bir biçimde üretilirler. Uyulması gereken bazı kriterler söz konusu olduğundan, bunlar baz alınarak imal edilirler. Güvenler Grup, bu konuda yılların getirmiş olduğu tecrübesini kullanır. Yangın kapısı fiyatları, sahip olduğu özelliklere göre değişiklik göstermektedir.

Yangın Kapısı Nerelerde Olmalı?

Yangın kapısı olarak bilinen ürünlerin bazı yerlerde bulunması bir zorunluluktur. Buna göre rezidans, fabrika, otel, konser alanları, gösteri merkezleri, tiyatro ve sinemalar, kooperatifler, okullar, hastaneler ve bazı konutlarda yangın kapısının olması bir gereklilik halini almıştır. Çünkü böyle alanlarda çıkacak bir yangın sonrasında hemen tahliye gerçekleştirilmelidir. Bu da ancak özel kapıyla mümkündür.

Yangın Kapısının Özellikleri Nelerdir?

Yangın kapısı İzmir firması tarafından üretilen bu ürünün özellikleri şöyle olmalıdır;

  • Özel bir çelik malzemeden yapılması şarttır. Çünkü yangına karşı dayanıklılık özelliğinin bulunması gerekmektedir. Bunun yanı sıra kanat kalığını 62 mm ve kasa kalınlığı ise 1.5 mm’den daha az olamaz. Yalıtım malzemesinin başarılı bir biçimde seçilmesi önemlidir.
  • Ses, duman ve alev geçirmemesi gibi bir kurala uygun olarak üretilmelidir.
  • Bunun yanı sıra 90 ya da daha farklı dakika boyunca yangının etkilerini kontrol altında tutmak zorundadır.

Güvenler grup, tüm bu özelliklere uygun bir şekilde üretim gerçekleştirmektedir.

  • Site Yorum

Bir yorum bırak

Bunlar da ilginizi çekebilir