Yüzde Oluşan Işık Kırılmaları Nasıl Giderilir, Neden Önemli!

Paylaş
 

Medikal Estetik Hekim Alper Kürşad Mamak, yüzde yaşlı görüntüye neden olanın kırışıklardan ziyade çöküntülerin yol açtığı ışık kırılmaları olduğunu belirterek bu alanda yeni bir bakış açısı getiriyor.

 

Işık kırılması neden önemli?

Dr. Alper Kürşad Mamak Işık kırılmaları düzeltilirse biraz kırışıktan bir şey olmaz üstelik doğallık verir, Hepimizin yüzünüzde fark ettiği hatalar ve öne çıkartmak istediği yerler var. Bunun için kadınlar makyaj yapar…

 

Kadınlar için önemli olan göz ve dudaklar, erkekler için kaş ve çenedir. Kadınlar göz altlarını beyazlatarak ve rimel sürerek gözlerini öne çıkarır. Şimdi kadınlar kaş boyamaya, kalınlaştırmaya başladı. Bunda da amaç gözü belirginleştirmek. Koyu renk ruj sürerek dudağı da ortaya çıkarıyorlar. Yanağın altına sürülen allık, yanağı daha yukarıda gösteriyor. Yaşlanınca göz etrafında ciddi bir çökme olduğu için koyu bir görüntü oluşuyor.

 

Dudağımızın etrafındaki sigara çizgilerinden tutun da burun kenarındaki çizgilere kadar bozulmaların yanı sıra meydana gelen çöküntüler ışık kırılmalarına neden oluyor.Dr Alper Kürşad Mamak yaptığım işlem bu ışık kırılmalarını ortadan kaldırmak, kadınların göz ve dudak hattını, erkeklerin ise kaş ve çene hattını ortaya çıkarmak. İnsanlar, “Makyajsız da fotoğraf çektirsem daha iyi görünüyorum artık” diyor.Bu nedenle  Gölgede kalan noktaları, burun üstündeki çizgileri ve burundaki çatallı görüntüyü ortadan kaldırmak gerekiyor.

Işık kırılmasını nasıl yok ediyorsunuz?

 

Dr Alper Kürşad Mamak Geliştirdigi ALP Teknigi ile bu görüntüleri ortadan kaldırarak daha genç ve güzel yüze Sahip olmasını sağlıyor.

Böylece odak kaşa, göze ve dudağa yönelir. Bir miktar kırışık daha naturel duruyor bana göre. İş o ki, gölgede ya da karanlıkta kalacak bir nokta yaratmasın.

 

Kırılma kışın ve yazın farklı mıdır?

Yazın çok daha parlak bir ışık vardır. Bu durumda yine kusurumuz kapanır. Kışın daha çok ortaya çıkar.

 

Güzel yaşlanmak için altın öğütler

 

İlk koşul sigaradan uzak durmak. İkincisi güneş koruyucuyu yaz koş ihmal etmemek.

Üçüncüsü su içemiyorsanız, vücudun iyi suyu kullanabilme ihtimali yok. Cilt için bol bol su içmeli. Ama ciltlerinde aşırı kuruluk hissediyorlarsa cilt yenileyici Mezoterapi Nin çok faydasını görebilirler. Sağlıklı ve zamankı beslenme çok önemli. İyi bir uyku ve lifli beslenme yaşlanmayı çok değiştirir.

Gece 12 ila sabah 4 arasındaki uyku çok önemli, “Uyusun da büyüsün yerine uyusun da güzelleşsin” diyebiliriz…

 

  • Site Yorum

Bir yorum bırak

Bunlar da ilginizi çekebilir