Balotelli Transferinde Galatasaray Bir Adım Önde

Paylaş
 

Sezonun tamamlanmasıyla Brescia’dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Balotelli’nin yeni adresi Galatasaray olabilir. Birçok takımla vbet ismi alan Balotelli’nin de Galatasaray’a sıcak baktığı belirtiliyor.

Sezonun tamamlanmasıyla birlikte Brescia’dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Mario Balotelli için Brezilya ekipleri devreye girmesine rağmen Galatasaray, transferde avantajlı taraf olarak gösteriliyor.

Önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray’ın gündemindeki flaş isimlerden Mario Balotelli’nin takımı Brescia’dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

DataSport ve CalcioMercato’ya göre Mario Balotelli, sezon sonunda Brescia ile yollarını ayırmaya hazırlanırken İtalyan golcünün serbest bırakılma ihtimalinin olduğu da belirtiliyor.

Fransa’daki Nice ve Marsilya maceraları sonrası evine dönen Balotelli, Brescia’da istediği ortamı yakalayamadı. 19 maçta 5 gollük performansının yanı sıra Başkan Cellino ile sorunlar yaşamaya başladı.

Mario Balotelli, evde sürdürdüğü antrenmanları sonrası takımla çalışmalara geri döndü. Kendisini eleştirenlere tepki gösteren oyuncu, takımdan ayrılmak için sezon sonunu bekliyor.

Balotelli’nin yeni adresinin neresi olacağını İddaa oynayabileceğiniz birçok site var. Burada sözlüğü adresinden kendinize en uygun siteyi seçebilir ve  işlemi yaparak İddaa oynayabilirsiniz.

Balotelli’nin Brezilya’dan Talipleri Var

Sözleşmesini feshetme ihtimali bulunan oyuncunun yeni durağı için ise Türkiye’nin öne çıktığı belirtiliyor. Galatasaray’ın transferde avantajlı taraf olduğu aktarılırken Brezilya’dan da Botafogo, Flamengo ve Vasco da Gama’nın ilgisinden bahsediliyor.

Balotelli’nin bu kulüpler arasında bir adım önde olduğu dile getiriliyor. Özellikle seneye Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edilmesi durumunda Balotelli’nin tercihini Galatasaray’dan kullanacağı öne sürülüyor. Sizler de Balotelli’nin yeni durağı üzerine  giriş işlemi yaparak İddaa oynayabilirsiniz.

  • Site Yorum

Bir yorum bırak