Bir Siteden Çok Daha Fazlası

Paylaş
 

Bir Siteden Çok Daha Fazlası

Sinema sektörü gittikçe gelişiyor. Bu gelişme ise sinema salonlarına ve evlere taşınıyor. Artık televizyondan dizileri takip etmek veya önünüze konulan filmi izlemek yavaş yavaş tarih oluyor. Bunun yerine istediğiniz filmi veya diziyi evinizde veya herhangi bir yerde açıp izleyebiliyorsunuz. Birçok film izleme sitesi olmasına rağmen film dizi evi farklı yapısıyla ön plana çıkıyor. Etkileşimli ve kullanıcı dostu bir site… Film dizi izlerken size maksimum kaliteyi sunuyor. Tam bir özel paylaşım alanı olan platform paylaşılmış kaynakları seçiyor. Video listeleri kullanıcıların tercih ve talepleri göz önünde bulundurularak oluşturuluyor. Yani yerli ve yabancı filmlerin yanı sıra yerli ve yabancı diziler de bulunmakta. Sitede dizi izlerken zorluk çekmeyeceğiz gibi görünüyor. İnternet hızınıza bağlı olarak hd dizi izlemeniz de mümkün.

Sitenin Yapısı

İlk olarak sitenin koyu teması göze çarpıyor. Film arama robotu bize epey yardımcı oluyor. Film mi veya dizi mi izlemek istediğinizi belirterek başlıyorsunuz. Eğer dizi seçeneğine tıklarsanız sizi yerli, yabancı, kore dizileri ve anime gibi seçenekler karşılıyor. Ardından dilerseniz kategoriyi seçiyorsunuz. Aksine film seçeneğine tıkladığınız zaman dilerseniz IMDB puanına, görüntülenme sayısına veya yapım yılına göre diziliş yapılabiliyor. Filmin dil ve kalite seçeneğini de seçebiliyorsunuz. Çoğu siteden farklı olarak 4K ve Ultra Hd gibi kalite seçenekleri bile mevcut. Toplam 23 film kategorisi mevcut. Paylaşılan içeriklerin çoğu açık kaynaklardan alınıyor. Ayrıca telifi size ait bir içeriği bildirmeniz halinde 3 iş günü içerisinde içerik kaldırıyor. Dilerseniz filminizi oyunculara göre de seçebiliyorsunuz. Oyuncular sekmesi sayesinde aktör ve aktrisleri tanımanız mümkün. IMDB 7+ filmler ile IMDB puanı 7’den yüksek filmlere erişmeniz bile mümkün.

Kullanıcı Odaklı Yapısıyla Fark Yaratıyor

İletişimci sekmesi ile dilediğiniz şikayetinizi ve isteğinizi ulaştırabiliyorsunuz. Ayrıca sevdiğiniz filmlere veya dizilere yorum yapmanız da mümkün. Film dizi evi ekibi, ücretsiz film izlemek isteyenler için film ve dizileri hızlı ve yüksek görüntü kalitesiyle sunma vizyonunu taşıyor. Ayrıca para ödüllü çekilişler de düzenleyen Film dizi evi gönlümüzü fethediyor.

  • Site Yorum

Bir yorum bırak

Bunlar da ilginizi çekebilir