Curcumin 500 Sipariş Formu Hazırlama, Gönderim, Teslimat ve Ödeme Süreci

Paylaş
 

İhtiyacınıza göre aradığınız, bulduğunuz ve satın almaya karar verdiğiniz bir ürünü internet satış firmaları içinden tercih ettiğiniz bir adresten zahmetsizce sipariş verebilirsiniz. Resmi satış sitemizde kolay ve hızlı bir şekilde hazırlayabileceğiniz bir sipariş formu curcumin 500 bulunmaktadır. Adınız, soyadınız, adresiniz gibi kişisel iletişim bilgilerinizin yanında istediğiniz ürün miktarı, tercih edeceğiniz ödeme şekli ve kargo şirketi gibi ayrıntıları da seçebilir ve bize iletebilirsiniz. Sonrasında gönderim süreci başlar ve seçtiğiniz kargo şirketi paketinizi istediğiniz adreste size teslim eder. Kapıda ödem ya da online ödeme seçeneklerinden dilediğinizi kullanarak ürün tutarını kolayca ödeyebilirsiniz.
Ürün Kullanım Önerisi
Bazı ürünler satın alınmadan önce özellikle kullanım kolaylığına ve ya zorluğuna göre de tercih edilebilmektedir. Bu bilgiyi öğrendikten sonra satın alıp almama konusunda kararlar curcumin yoğurt kürü değişebilmektedir. Bu ürün ise kullanımı oldukça kolay ve pratik olan ürünler arasındadır. Akşam yemeğinizden önce bir kâse yoğurdunuzun içine karıştırabilirsiniz. Bu karışımı iyice homojen hale getirdikten sonra tüketebilirsiniz. Bu uygulamayı haftada 5 akşam yapmanız tavsiye edilmektedir.
Saklama Koşulları
Hologram etiketi yani güvenlik etiketi ile size ulaşan orijinal ürününüzü yine kendi orijinal kutu ve ambalajında saklayınız. Direkt güneş ışığı almayan, serin ve rutubetsiz bir yerde çocukların ulaşamayacağı yükseklikte muhafaza ediniz. Ürün bir ilaç değildir.
Bileşenleri Nelerdir?
Ürün her şasede 500 gr zerdeçala eş değer kurkumin, 200 gr zencefile eş değer kür ve 20 mg probiyotik yanı sıra arı sütü ve ceylon tarçın, zencefil, propolis, okyanus yosunu spirulina gibi bitkisel bileşenler ile bir araya getirilmiştir.
Online Ödeme
Seçtiğiniz miktarda ürüne göre ödeme yapmanız gerekmektedir. Ödemenizi havale ve ya EFT gibi online işlemler ile kolaylıkla yapabileceğiniz gibi teslimat sırasında kapınızda da yapabilirsiniz.
İndirimli Fiyat Listesi
10 günlük kullanım için ürün yalnızca 49 tl + 9 tl kargo ücreti, 30 günlük kullanım için ürün 98 tl + 9 tl kargo ücreti, 50 günlük kullanım için 149 tl + ücretsiz kargodur.

  • Site Yorum

Bir yorum bırak