Dekoratif ışıklandırma sistemleri

Paylaş
 

Saçaklı led ışıklar, son derece küçük görünmek yerine son derece parlaktır. Bu onları hemen hemen her yerde kullanılabilen bir ışık kaynağı olarak popüler kılar. Doğru, dekoratif led ışıklar ev dekorasyonuna ek olarak aydınlatma olarak da kullanılabilir. Dekoratif nesnelere veya küçük alanlara sığdırmak için bükülebilir veya şekillendirilebilirler. Tüm bu özellikler bir araya geldiğinde, ip ışıklarının içinde biraz sihir olabileceğinden şüphe duymadan edemiyoruz! Peri ışıklarından ilham alan peri lambası dekorasyon fikirleri için sihirli peri ışıkları rehberimizi okumaya devam edin.

Yılbaşı ışıkları veya pille çalışan cin ışıkları, dekoratif objeler arasında dekoratif aydınlatma oluşturmak için, ek bir aydınlatma kaynağı olarak, doğum günü ve tatil dekorasyonları için çok kullanışlıdır. Daha göz alıcı hale getirmek için led ip ışıklarını dekoratif kavanozlara veya vazolara yerleştirin. İplik, süslemeler veya sahte kar gibi kullanabileceğiniz diğer süslemeleri dolgu olarak  ekleyebilirsiniz. Bu yaklaşımla sadece dekoratif led ipli ışık nasıl yapılır sorusuna cevap vermekle kalmaz, aynı zamanda pili de akıllıca gizleyebilirsiniz.

Kullanılmayan bir duvarı dekore etmek ve şık hale getirmek ledli oda dekorasyon yöntemleri ile oldukça kolaydır. Parlak bir parıltı için ipli ışığı vidalı kancadan tavana asın. Kollarınızı sıvayıp rengarenk bir köşe oluşturmaya hazırken, saksı bitkilerini bir makrome sepetine bağlayabilirsiniz. Peri LED’lerini makrome etrafına sararak hoş bir görünüm elde edebilirsiniz.

  • Site Yorum

Bir yorum bırak