E-Likit Dolum Sıvısı Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Paylaş
 

E-Likit Dolum Sıvısı Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Elektronik sigara kullanımı hakkında en çok dikkat edilmesi gereken konuların başında cihazda kullanılan dolum sıvıları yani e-likitler gelmektedir. Bilindiği gibi kartuş içerisine doldurulan dolum sıvılar buhar haline dönüşmektedir. Ve kullanıcıların solunum yapmış oldukları bu buharın kesinlikle sağlığa zararlı içerikler içermemesi gerekir.

Sağlığınız İçin Orijinal Dolum Sıvıları Kullanın

Altını çizmemiz gereken bir konu olarak elektronik sigara kullanıcıları için en büyük uyarımız kesinlikle orijinal dolum sıvısı kullanmaları gerektiğidir. Sahte dolum sıvıları her ne kadar ücret olarak daha uygun gibi görünse de asla içeriklerinde neler olduğunu tahmin bile edemeyeceğiniz bu likitlere yönelmemelisiniz. Çünkü unutmayın ki, normal sigara ve tütün içmeniz belki de bu sahte dolum sıvılarından daha masum kalabilmektedir. Orijinal likit çeşitleri için Jull internet sitesinden sipariş verebilirsiniz.

Sahte Dolum Sıvısı Nasıl Anlaşılır?

Piyasada çok fazla karşı karşıya gelebileceğiniz sahte dolum sıvılarını orijinallerinden nasıl ayıracağınız da önemli bir soru tabii ki. Bu konuda siparişlerinizi ve alımlarınızı Jull Pod Türkiye içeriği gibi güvenilir ve orijinal isimlerle gerçekleştirebilirsiniz. Jull sipariş ver seçeneği ile orijinal olduğuna emin olduğunuz kaliteli ve lezzetli dolum sıvılarına sahip olabilirsiniz. Piyasada karşılaşmış olduğunuz diğer sıvıların sahte olup olmadığı konusunda da şu kriterleri göz önünde bulundurmanızda fayda vardır:

  • Sahte dolum sıvılarının kutuları genellikle düz beyaz ve kalitesiz plastik kutular şeklindedir
  • Şişe üzerinde ne bir bandrol ne de mg seviyesini gösteren rakamlar göremezsiniz
  • Sahte sıvılar daha akışkandır
  • Kapaklarında plastik kilit bulunmaz
  • Site Yorum

Bir yorum bırak

Bunlar da ilginizi çekebilir