En Uygun Kaliteli Gergi Tavan Fiyatları

Paylaş
 

Gergi tavan uygulama barrisol diye adlandırılan pvc kumaş türlerindendir, gerdirme işlemi gazlı ısıtıcı ile uygulanmakta uygulama alanı farlılık gösterse bile uygulama. Gergi tavan çeşitleri göl gergi tavan , şeffaf gergi tavan , aynalı gergi tavan, gerekli gergi tavan diye adlandırılır. Yeni baskı UV baskı yapılmaktadır. Uygulanacak alanın m2 önemli değildir, 5 metre ene kadar tek parça uygulana bilinir boy sınırı yoktur kalıpa göre sekillenabilen pvc üründür. Germe tavan uygulaması m2 fiyatları kumaş kalitesine göre içindir.
Gergi tavan kurulumu ettik Montajı kolay gerilebilen Bir Ürün, Gergi tavan bir cok kumaş seçeneğiyle, ihtiyacınıza uygun, bütçenize Uygun’un kumaş seçip uv baskılı 2020 Yılına ait yeni Gergi tavan görsel seçeneklerinden yararlanarak baskılı alabilir Gergi tavan kumaşları alana ve şekillere göre boyutlandırılabilir, ve zevke uygun renk seçeneği mevcuttur. Modern bir görünüme kavuşur.
Gergi tavan m2 fiyatları 2020’de yapılacak yerler oldukça uygun olup boyut zamandan tasarruf sağlar.
Kısa süre kullanılabilir gergi tavan zamandan da tasarruf sağlarsınız. Boya süblimasyon baskıyla kullanılabilecek grafikler ve portatif bir tasarım için gergi tavan kumaşı fiyatları içindir. Gergi tavan m2 fiyatı metre kare ve metre tül olarak da hesaplanır.

Fiyatlandırma şuna göre hesaplanır;

Gergi tavan modelleri  fiyatlandırma hesabı kumaş hangi marka çin, alman, fransız seçeneklerine göre, gergi tavan profilin alüminyum veya plastik kaplama göre, led şeçiminde şerit led, modül ledDizgi led seçimine göre, trafolar piyasa malı veya minwell trafo seçmek göre pek çok fiyat farklılığı lütfen.Gergi tavan yaptıracaklara dikkat sadece fiyata bakıp iş yaptırmalararını, kendilerine ikinci bir maliyet çıkarmamalarını öneririz tavsiye ederiz, lütfen yok. Yapabilirsiniz. Her zaman yardımcı oluruz. Gergi tavan kumaşları çok hafif olup, ağırlık yapmazlar. İleride veya kurulumdan sonra hızda çözüme kavuşturulur. Gergi Tavan kumaşlar tercihi veya küçüklüğü ne olursa olsun, uygun boyut ve ebatlarda kesilir. Gergi tavan kaynak makinesinden geçerek fitil kaynaklanır ve geçirildikten sonra montelenmeye hazır hale gelen kumaşlar,
Hazır Gergi tavan ürünleri;
Hazır ürün olacak onu ebatta kullanabilmenizi sağlar. Gönderdiğimiz na tamam ürünler çerçeve yapar gibi dört bir tarafı bulunan köşe aparatları ile dikdörtgen veya kare olarak tamamlanır donra tavana monte edilir,
gönderilir led çeşidine göre sıralı trafo (güç kaynağı) takıp ışıklarımızı yakmış oluyoruz. Daha orasında en son işimiz kumaşı takmak kalıyor, çok basit olarak takılabilen ürün tekstilbox fitilli kullanın çok kolay takılabilir. Bir çok görsel seçeneklerinizinden bir tane seçmeniz yeterli, sizlere çim yapıp onaya alınmasını sonra baskı yaptığınız baskı işlemi, kenar fitili dikilip paketlenerek kargo ile yapılmaktadır.
Tekstilbox kurulumu;
Gergili tavan gibi değilde tekstilbox takar gibi ilk önce bir köşeyi takıp sonra karşı köşesi, sonra geri kalan iki köşeyi kullanın takılan sonra kalan boşlukları takılabilir sonra işlem tamamlanmış oluyoruz.

  • Site Yorum

Bir yorum bırak

Bunlar da ilginizi çekebilir