Gençlik Projeleri

Paylaş
 

Yurtdışı ve yurtiçi eğitim projelerini bulabileceğiniz Youth Projects Group, güncel ve doğru bilgi kaynağı olmaya özen göstermektedir. Türkiye’de ve dünyada tanınmış olan sivil toplum örgütlerinden, gençlik projelerine kadar detaylı bilgi alarak başvuru işlemleri hakkında neler yapabileceğinizi öğrenebilirsiniz. Erasmus, Arya ve TOG programları ve etkinlik alanları sizlere sunulmaktadır.

Gençlik Sivil Toplum Kuruluşları Başvuruları 

Gençlik projeleri bağlamında, dünya üzerinde ve Türkiye üzerindeki bütün sivil toplum örgütü çalışmaları hakkında bilgi aktarımı sağlanmaktadır. Yeni gelişmekte olan projeler, güncel projeler ve son etkinlikler üzerine yapılmakta olan bütün girişimleri tek bir platform üzerinden öğrenebilir, gençlik projeleri bağlamında başvuru işlemlerinizi de kısa zamanda yapabilirsiniz.

Gençlik Gönüllük Programları Başvuruları 

Gençlik gönüllük programlarına başvuru yaparak hem yurt dışı deneyimi kazanabilir hem de yeni arkadaşlar edinerek, kendiniz için yeni kişisel alanlar açabilirsiniz. Gençlik gönüllük programları kapsamına en güncel başvuru işlemleri, şartları ve alanları hakkında detaylı bilgi edinebileceğiniz gibi AB ve ABD üzerindeki projeler için de incelemelerinizi yapabilirsiniz.

Yurtdışı Eğitimi Ve Gençli Festivalleri Başvuruları 

Gençlik festivalleri kapsamında aynı zamanda yurtdışı eğitimleri için de gerekli olan işlemleri hem Türkiye’den hem de dünyanın bir diğer ucundan yapabilirsiniz. Bunun için güncel haberler, duyurular ve başvuru tarihleri sunulmakta, katılımcıların karışık olmayan bir platform üzerinden bilgi alarak işlemlerini kısa sürede yapabilmelerine imkan verilmeye çalışılmaktadır.

  • Site Yorum

Bir yorum bırak

Bunlar da ilginizi çekebilir