GÜCÜ EN İYİ ŞEKİLDE HİSSETMEK İÇİN DOĞRU YERDESİNİZ!

Paylaş
 

Şirketimiz; Yüksek Katlı Bina Yıkımı, inşaat ve hafriyat alanında profesyonel hizmet vermek amacıyla 1999 yılında kurulmuştur.
Kurulduğu günden bugüne bitirdiği projeler sayesinde tecrübesini en üst seviyelere çıkarmayı başarmış, kaliteli alt yapısı ve ülke çapında kentsel dönüşüm faaliyetlerinde aktif rol alması ile sektörün öncü firmalarından biri haline gelmiştir.

Fabrika Yıkımı; İstanbul merkezli kurulmuş olup, şu anda tüm ülke geneline hizmet sunmaktadır. Ülkemizin her yerinde mühendislik, yer emniyet ve iş güvenliği kurallarına uyup, minimum risk alarak, ciddiyet içerisinde ve zamanında teslim ilkesine uyularak hizmet verilmektedir. Bu hizmet esnasında iş güvenliğinden ve kaliteli iş prensibinden ödün vermeden inşaat sektörüne “Profesyonel Altlık Hazırlamak” ve “taşıma işlemini en emniyetli şekilde tamamlamak” firmamızın prensibidir.

Kartal Yıkım Hafriyat olarak yılların verdiği tecrübe sayesinde dayanıklılık ömrünü tamamlamış her türlü yapıyı çevre ve etüt şartlarına uygun, en profesyonel yıkım yöntemleri ile yıkmaktayız. Firmamızın şiarı; ülke çapında gelişen inşaat sektörüne zemin hazırlamak, kaliteli-nitelikli yapılar için en uygun zemin şartlarını sağlamaktır. Kartal Yikim Hafriyat; tescilli yıkım firmasıdır ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Y2 sınıfı Yıkım Müteahhiti etkisi verilip belgelendirilmiştir. Ayrıca firmamız; ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 kalite yönetim sistemi belgelerine sahiptir ve bu yönetim sistemlerine uygun hizmet vermektedir.

  • Site Yorum

Bir yorum bırak

Bunlar da ilginizi çekebilir