İş İnsanı Mustafa Çinkılınç Kimdir?

Paylaş
 

Mustafa Çinkılınç Kimdir sorusu Son zamanlarda Sosyal Medyada popüler hale gelmiştir ve  binlerce kişi tarafından araştırılmaktadır. İnternet üzerinde birçok kişi tarafından bilinen KEZZAP KS Lakaplı Mustafa Çinkılınç’ı, Google Arama Trendlerine göre Her gün binlerce kişi araştırmaktadır.  Mustafa Çinkılınç Kimdir? Nerelidir, Ne İş yapıyor ve Kaç yaşında olduğuna dair bilgileri paylaşacağız.

Mustafa Çinkılınç Kimdir?

Sosyal Medyada KEZZAP KS Lakabı ile tanınan Mustafa Çinkılınç, Mersinde yaşamaktadır ve 20 Yaşındadır. Geçtiğimiz yıllarda YouTube’da çekmiş olduğu Yazılım, Eğitim, Finans, Oyun ve Alışveriş videoları ile Sosyal Medyada tanınmıştır. Ayrıca 2020 yılında Zula Oyun e-spor Turnuvalarına katılıp, Zula Canlı yayınları yapmıştır.

Günümüzde BİLMİYORUM DEME Sitesi başta olmak üzere aktif olarak Bilgi, Finans, Haber, Yemek Tarifleri ve çeşitli kategorilerde toplamda 31 Tane web sitenin sahibidir. 2022 Eylül Ayında Google‘ın daveti üzerine İrlanda’ya gitmiş ve Google Emea Ödülünün Sahibi olmuştur. Sosyal Mecralarda Sosyal Medya Uzmanı, Yazar, Uygulama Geliştirici ve İş İnsanı olarak anılmaktadır.

20 Yaşında olan başarılı girişimcinin Onlarca web sitesi bulunmaktadır. KEZZAP KS olarak tanınmaktadır fakat ismi birçok kişi tarafından bilinmemektedir.

Mustafa Çinkılınç Nerelidir?

Mustafa Çinkılınç Mersinlidir.

 

Mustafa Çinkılınç Kaç Yaşında?

Mustafa Çinkılınç 20 Yaşındadır.

 

Bilmiyorum Deme Sitesi : https://www.bilmiyorumdeme.com/

Mustafa Çinkılınç İnstagram Hesabı : https://www.instagram.com/kezzapks/

  • Site Yorum

Bir yorum bırak