Kadıköy Siemens Servis | Beyaz Eşya Servis Hizmetleri

Paylaş
 

Siemens, birçok beyaz eşya ve elektrikli aygıtta kullanmış olduğumuz markalar arasında yer alıyor. Hatta öyle ki, marka Türkiye’nin en çok tercih edilenleri arasında yer alıyor. Hepimizin evinde markaya ait bu kadar eşya bulunması, bu cihazların arızalanması durumunda da yetkili servis arayışını ortaya çıkarıyor. İstanbul Kadıköy merkezli olarak kurulan servisimiz, isminden de anlaşılabileceği üzere Kadıköy Siemens servisi olarak hizmet vermektedir. Markaya ait her türlü ürünün tamiri burada yapılmaktadır.

Göztepe Siemens Servis | Siemens Teknik Servis‎

Göztepe Siemens servisi olarak da bilinen firmamız, deneyimli ekibi ile beraber uzun yıllardır hizmet sağlamaktadır. Çok fazla müşterisi bulunmakta ve her gün çok sayıda onarım talebi almaktadır. Cep telefonlarından televizyonları, süpürgeden saç kurutma makinelerine kadar pek çok ürünün tamiri servisimizde gerçekleştirilmektedir. Özelikle teknik servisler konusunda pek çok kişi mutsuz olabilmektedir.

Acıbadem Siemens Servisi | Beyaz Eşya Servis Hizmetleri‎

Bunun bilincinde olan firmamız, müşteriyi her daim mutlu edebilmek için kaliteli bir servis hizmeti sağlar. Acıbadem Siemens servisi oalrak ürün kısa bir süre içerisinde tamir edilmekte, müşteriye teslimin sağlanacağı gün şaşmadan, ürünün teslimi sağlanmaktadır. Teknik servisimize ulaşmak ve ürünlerinizin onarımını yapmak için cep telefonu numaralarımızı kullanabilirsiniz.

 

 

  • Site Yorum

Bir yorum bırak